Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: zubar

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zubar

jel neko ima ideju da li klinci od 2 godine mogu kod zubara i kako

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam Andreja vodila zubarici sa 14 mjeseci. Evo, već smo naručeni na sljedeću kontrolu
    Ne bih ga još vodila tako rano, ali imao je naslage na zubićima za koje nisam znala što su. "Pregled" je trajao vrlo kratko, uostalom, izbezumio se kad je vidio zubaričinu masku, iako je ona vrlo taktična i jako lijepo zna s djecom (vidjela kako postupa s jednom curicom koja je bila prije nas). Samo mu je zavirila u usta i premazala zubiće onim čim već premazuju. Mislim da kod tako male djece i ne rade nikakve popravke, čak i ako su potrebni, nego se više radi na prevenciji i smanjenju budućih kvarova.
    Nama je za naslage rekla da ih treba sastrugati, ali je još premali za to i da će pokušati na proljeće (čisto sumnjam da će joj uspjeti, ali dobro). I da dođemo ponovo za 3 mjeseca, opet samo na kontrolu i gledanje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma sebastian si je otkrhnuo sa 9 mjeseci komadic prednjeg zuba i prije par dana je poceo jako gristi kod dojenja pa moram hitno nesto napravit

za naslage na zubicima ti pali elektricna cetkica za zube ali obavezno uzmi onu za djecu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mislim da je najbolje da pronađete zubara koji i inače radi s djecom. Taj će najbolje znati kad se i što može učiniti. Da ste u Zg, preporučila bih ti ovu našu zubaricu ili nekog na stomatološkom faksu, ali kad niste...

(znam kako se inače rješavaju takvi "otkrhnuti" zubići, ali kod dosta starijih)

A prijedlog za električnu četkicu me baš nasmijao... ja sam sretna što pristaje i na najobičniju četkicu, a i to pali samo uz pjevanje "zubići, zubići, zubići" i tako u beskraj. I opet nisam zadovoljna učinkom, ali ajde, glavno da nije karijes.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

električne četkice su inače dobar trik baš za djecu koja ne vole običnu četkicu
    električne su im ludo zabavne i mnogi roditelji tako riješe problem pranja zubiju.
    probaj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvo klinac vidi tebe kak peres zube elektricnom cetkicom pa im bude zanimljivo pa hoce i oni

vani cetkice za odrasle, stare modele mozes naci za 20-ak eura a za klince ja pronalazim samo slicnu stvar i kosta 25-30 eura i pretpostavljam da se u austriji da nac za iste novce

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trebam preporuku za dobrog, strpljivog, nježnog dječjeg zubara-jednom riječju, savršenog .
    Može i na pp.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    Trebam preporuku za dobrog, strpljivog, nježnog dječjeg zubara-jednom riječju, savršenog .
    Može i na pp.
    takodjer! tanja_b moze ova tvoja :D

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tnx cure

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi imamo savršenu zubaricu, ali u Osijeku. Mlada, strpljiva, nježna, zna s djecom.

Mi smo bili već dva puta. Fran ne da je oduševljen, nego neće kući. Naravno da mu je super kad ga prvo voza gore dolje na stolici, da mu da rukama opipa neke instrumenitće, može si pustiti vodu i isprati zube čašom,... Stalno me pita jel mi se pokvario zub da idemo kod zubara. Bdw. ona je i moja zubarka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •