Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
pa možda ima nešto u tome, a možda je to i dobar način da se žena malo odmori
naravno ako ne traje previše.
Ali ja mislim da je sasvim u redu da baka pričuva dijete na par sati ako je to moguće, umjesto da mama bude po cijeli dan sama s dvoje djece koji su uz to u stalnom konfliktu.
Možda bi i pomogao prijedlog da ponekad baka pričuva manje dijete, ali je to kod mojeg djeteta to bilo nemoguće bar do pola godine, a i tada malo. Jednostavno nije bilo smisla da ostavim dijete da urla par sati i da onda nađem izbezumljenu svekrvu i iznemoglo dijete pa sam brzo odustala od tih aranžmana.

Indi - konačno neka zanimljiva knjiga koju još nisam čitala.
Ne, nije ovdje dvoje djece u stalnom konfliktu, nego je jedno dvogodišnje dijete ljubomorno na 4 mjeseca staro dijete i privlači pažnju roditelja tako što ga maklja. A nisu dva poznanika u stalnom konfliktu pa da ih razdvojiš i dobro, nego brat i sestra. I moji su uvijek u nekom konfliktu-djeca ko djeca, to smatram pod normalnim.
Ja nisam mama koja je po cijele dane sama sa dvoje djece- ja sam mama koja je po cijele dane sama sa troje djece od kojih je najstarije staro 3 godine. I znam kako je to ponekad teško, ali sam sama to izabrala-za dobrobit svoje djece.
I ja nisam uopće vidjela nigdje da pokretač teme ostavi dijete kod bake na sat-dva, nego sam shvatila da ga ostavlja kao da ide u vrtić-ujutro ode i vraća se poslije podne. Ne, to mi je nepojmljivo i ne mogu to shvatiti!