Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: rukicom se lovi za uho

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno rukicom se lovi za uho

Imam curicu 7,5 mjeseci i zadnja 2 dana sam primjetila da se često rukicom prima za lijevo uho, ne trlja ga, ne gura prstiće u nj nego se na tren primi za gornji dio uške i pusti. Nema temperaturu, ne plače, ne urla, nema proljev, sve je u najboljem redu pa si mislim da ipak nije riječ o upali.
    Prijateljici je njezin pedijatar, kad joj je mali isto to radio, rekao da je to znak izbijanja zubića, a vidim da mojoj curki idu gornje dvojke ( kad su joj išle donje i gornje jedinice toga s uhom nije bilo ) pa me zanima da li netko ima iskustva s tim primanjem za uho???
    Ili je stvar samo u tome da je otkrila da ima uho pa se tu i tamo podsjeti da je tu???
    i još nešto, da li dijete treba spavati u čarapicama ili može imati bose noge kao i odrasli?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

može bit boso, tak i moj naćešćespava,ali poštoima dermatitis i baš je u fazi drapanja, obućemo mu čarape.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Moja je isto to radila baš nekako u toj dobi. Sa 7,5 mjeseci smo bili kod pedijatrice i kad sam joj spomenula samo je odmahnula rukom. Jer da je upala uha da bi je jako bolilo i da bi plakala.
    Isto sam pretpostavila da je "otkrila" uho pa ga zato dira. Radila je to neko vrijeme i prestala.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moj se stalno hvata za uške kad je umoran ili nervozan zbog nečeg. A i zubi mu zadnjih mjeseci non stop izbijaju ali mislim da to nije povezano.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

i moja se hvata za uho kad je pospana. i stalno je bosa

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moj se hvata za uši kad izbijaju zubi-bez greške, svaki put dosad, a upravo mu izbija 9 zub.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

moje su se hvatale za usi kada su umorne i pospane,a sto se tiče čarapa nas tri spavamo u čarapama i ljeti i zimi jer su nam noge jako hladne i nikako ih nemozemo zgrijati , jedino na plus 35 smo bez čarapa......
    kao malim bebama sam obavezno oblačila čarapice i ostala im ta navika po nekima smjesna i bezvezna ,ali eto.....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja curica ima 3 i pol godine i i dalje se hvata za uho kad je pospana. Srednji sin mi se nije nikad hvatao, mlađi samo ponekad kad je jaaaako pospan. Da se hvata za uho i pri tome plače, to bi bio mogući znak upale uha...ovako je samo hvatanje za uho.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Inače, taj podatak sam pronašla i u stručnoj literaturi: kod izbijanja zubi često se bol prenosi što se manifestira trljanjem ili povlačenjem za uho. Bila i u pedijatra, misleći da je upala uha, no pokazalo se ipak da su zubi.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

svima puno hvala na odgovorima

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne mogu ne komentirati ovu temu:

Tako rijetko se vide ovako lijepo odrađene teme.

Jasno pitanje, nekoliko suvislih odgovora i nema mjesta nikakvom raspravljanju, sukobljavanju, filozofiranju.
    Stvarno me razveselilo pročitati temu.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moj sin ima 16 mjeseci i baš nas to muči već 3 tjedna...i ja sam mislila da su zubi...ali kako je to potrajalo bili smo kod dr koja je ustanovila da ima blagu upalu...navodno od curenja nosića (što sam progutala obzirom da smo skor sve prehlade, temperaturice i sl odradili sami)...i opet nakon 7 dana bili kod nje pa nam je uvalila 3 % hidrogen i vaxol i kao još je malo upaljeno ali to treba očistiti...i pokušam ja to i budno i na spavanju ali on okrene odmah glavu...nisam više pametna šta da radim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •