-
molim malu pomoć
Naime preksutra će M. sedam mjeseci, krenuli smo s dohranom voćem i uveli jabuku, krušku i malo banane, prije dva dana počela sam s s tikvicama, voće pojede do otprilike nekih 100 ml, a ostatak do 180 - 200 ml dajem moje izdojeno mlijeko po preporuci pedijatra (isključiva izdajačica - još neko vrijeme
), e sad mene zanima ovo - vidim da u vašoj tablici dohrane ima super jednostavnih recepata kombinacija voća i žitarica, ali ja još nisam stigla do žitarica, odnosno nisam ih posebno uvodila, znači moje je pitanje - da li ih trebam posebno jednu po jednu uvoditi (proso, zobene pahuljice, palentu i sl.) ili ih jednostavno kombinirati s voćem, odnosno s povrćem kad ga usvojimo...konfuzna sam oko ove dohrane kao i ovaj moj post, ali molim pomoć tim više što idemo 10-dana na otok na vikendicu bez interneta, imam osjećaj da me lovi ogrooomna panika....
e i da primjetila sam da bi M. jela svaka 3,5 do 4 sata i do punih 200 ml, pa me lovi panika i da joj jednostavno fali kruta hrana ili sam totalno u krivu ???
POMOZITE
Posljednje uređivanje od Blekonja : 25.07.2011. at 18:07
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma