-
Hemeroid ili nešto drugo...?
Djevojčica već sigurno pola godine ima "izraslinu! na čmaru-guzi- ja sam mislila da je to vanjski hemerodi, malo sam to mazala maslinovim, malo Niveom, malo bepathenom- no to ne prolazi niti se ne povlači, a čini mi se kao da je naraslo. Ne znam smijem li koristiti kremu za hemeroide i postoje li takve kod djece.
Prilikom boravka na Srebrnjaku, pokazala sam to doktorici a ona je samo odmahnula rukom i rekla; to nije hemeroid.
I nije htjela reći šta bi to moglo biti.
Prvi put se ne usudim Guglat i ne želim pomišljati na nekakve, tumore itd.
U zadnje vrijeme je često bolesna i očekuju je nov i pregledi pa mi ju je žao gnjaviti još i s ovim, a i na nezgodnom je mjestu pa se srami a i ne da da joj itko to gleda.
Ima 4g.
Ima li tko slična iskustva?
Zabrinuta mama!
-
Nemam iskustva, ali mislim da je treba pregledati, prvo pedijatar - zatim specijalist, ako pedijatar tako misli.
zbog zdravlja djeteta i tvog osobnog mira.
Objasni da se nema čega sramiti, doktor pregleda i glavu, i sluša pluća i srce, pregleda ruke i noge, pa će pregledati i guzu.
Na svoju ruku ne bih mazala dijete bilo kakvom masti za hemoroide.
Sretno, nadam se da nije ništa posebno.
-
jel ju boli jer ako je hemeroid bolan bi trebao biti ..možeš probati svinjskom masti namazati , za hemeroide je zlatna, bolja od bilo koje kupovne masti za iste, a ako nije hemeroid ne može štetiti jer je potpuno prirodno.I svakako bi ja na tvom mjestu potražila savjet pedijatrice
-
po opisu vise lici na polip ili fisuru. obavezno i bez odugovlacenja otici k pedijetru pa proktologu ili kirurgu !
-
Moguće je i da je apces ili fistula. Moj je bebać imao to. Prvo sam opipala pod prstom, izgledalo je kao potkožni čir i polako raslo dok nije puklo. Iz toga je izašao gnjoj, dobro bi se očistilo i nakon par mjeseci opet ista priča...Uvijek se aktivirao kod pada imuniteta ili kod visoke temperature i bolilo ga do besvjesti. Sa osam mjeseci sam ga odvela kirurgu i odstranila taj dio. Nakon toga se zagnjojio još dva puta i onda stalo. Evo već godinu ipo dana ništa, nadam se da smo ga sredili. Prvo su nam rekli da je perinalni apces a potom da je fistula... Kažu da je more dobro za to...e sad trebaš dijagnosticirati da li je to ili šta drugo... Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma