vranjicka prvotno napisa
Znaš šta, Sirius , ti si u pravu, ja sam stvarno malo nevozna ali ne toliko zbog dijagnoze jer je ona već ima godinu, dvije, već zbog toga što točno toliko ja se borim s administracijom i njenim vrtićem da dobijem asistenta, da dođe netko od defektologa pa da pomogne tetama , da pomognu mog ditetu u vrtiću. Poludim kad se sitim da ima točno toliko vrimena pokušavam doć do privatnog defektologa pa nikako, pa nikako dobit osobnog asistenta u vrtiću itd. Evo, u 9. misecu kad počne vrtić opet sve ispočetka. U pedagogice, pa će ona reć pričekajte tek je početak škol. god., pa kad prođe vrime onda ovo, onda ono i tako u beskonačnost. vodila sam je tri puta djedno u Montesori vrtić u tu skupinu gdje su individualno radili snjom, pa se ta skupina ujkinula jer Grad više ne želi sufinancirat ( navodno nemaju para a za gluposti imaju) itd itd. itd.
Stray cat molim te reci mi, ja bih pokušala s tim da izbacim gluten ali mi reci. Evo za doručak moja mala za sada najviše voli kruh s nutelom . Što ću joj dati umjesto tog? Za ručak moram imati juhu i već sam napisala što gušću to bolje. Ja obično u juhu stavim onu tjestetinu ili rižu, šta da joj dam? Ajmo dalje, umjesto krumpira šta joj dati?