Sretan rođendan curice predivna!
I potpis na mare41!
Sretan rođendan curice predivna!
I potpis na mare41!
draga mama Pipi,
u nekoliko dana pročitala sam puno lijepih priča... ova tvoja je tako lijepa da sam istovremeno plakala i smijala se...
toliko sreće pršti iz pričica o Mrvi... i toliko nade daje mamama i tatama čekalicama! a i onima koji će to tek postati!
nas čeka velika borba! na početku smo cijele priče...
želim ti zahvaliti što si svoju priču podjelila s nama i dala nam snagu i nadu...
želim vam svu sreću ovoga svijeta... a Mrvica neka sretno raste... izabrala je najbolje roditelje!!![]()
Učiteljice, sretan ti 2. rođendan! Da budeš zauvijek vesela kao i danas, ok... možda još više nego danas! Od svegti želimo! Imaš predivne roditelje i budi uvijek ponosna na njih kao što su i oni na tebe!
![]()
Srecan rodjendan
I mene su pred rodjendan naseg sina spopale razne misli i pomesana osecanja. S jedne strane to jeste srecan dan jer bez tog dana ne bi bilo ni ovih posle... Ali s druge strane slavimo dan kad jedni za druge nismo ni znali a nasem malisanu tek su predstojali u to vreme teski dani. Cesce sam tih dana pomisljala na njegovu biolosku majku i vodile smo neki zamisljen dijalog u mojoj glavi. No nas sin je jos mali i nije promisljao niti je mislim bio svestan svih tih znacenja rodjendana. Samo se radovao te sam bar bila srecna sto je njemu to bio sasvim bezbrizan i lep dan.
Sretan rođendan Učiteljici, a mami i tati još puno prekrasnih godina učenja!![]()
Ja vidla da je tema dignuta pa sam mislila da Pipi piše.
Ima li šta novo kod učiteljice? Baš bih vas rado čitala![]()
predivnočestitke!
Predivna priča!!! Pippi tvoji postovi se čitaju u dahu, navrati nam opet...