Pokazuje rezultate 1 do 50 od 263

Tema: Naša priča

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pippi, znam da imaš pune ruke prekrasnog i veselog posla u vašoj školi, ali te molim da na ovo obavezno reagiraš! Ne znam je li prije bilo, ili su u međuvremenu dodali vidjevši reakcije nekih od vas u komentarima, jer sada na dnu teksta piše "Tekst jedne mame prenesen je s Foruma Roda". I još me zanima je li u tiskanom izdanju ili u prvim satima na portalu pisalo ime i prezime "novinara", umjesto ovoga što je sada, odnosno "Autor: Portal Jutarnji.hr".

Pippi, obrati se prvo odvjetniku, provjeri kako bi išlo s privatnom tužbom, a mogla bi se obratiti i Vijeću časti HND-a (doduše, ne znam kakva će konkretna korist biti od njih, ali neka se zatrese).

Ovo je krajnje nekorektno, bez obzira na ovo (možda posve novo?) navođenje izvora, odnosno foruma Udruge Roda. Priču vaše obitelji si željela podijeliti s nama. Prekrasno je napisana, ali "novinar" koji je želio objaviti priču neke konkretne obitelji mogao je, kao što to ostali novinari i mediji često ovdje čine, pozvati preko udruge zainteresirane da mu se jave. Ne, osoba koja je ovo napravila željela je objaviti baš tvoju priču i bez puno truda, malo je promijenivši, dobiti izvrsno ispričanu prekrasnu priču, a čitan i "jako potresan" tekst. Joooj, još taj senzacionalistički nadnaslov "JAKO POTRESNA PRIČA o posvajanju".

Molim te, nauči ih "pameti", jer ako mirno pređeš preko ovoga, osoba koja je to napravila, a i njezini kolege, smatrat će da na to imaju pravo. Evo, promatraj to kao čistu pedagogiju.
    Posljednje uređivanje od Shanti : 08.09.2011. at 15:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •