Pokazuje rezultate 1 do 50 od 263

Tema: Naša priča

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Pippi Longstocking prvotno napisa Vidi poruku
    Puno važniji događaj, u našoj školi danas je bio kad je učiteljica demonstrirala tzv. "rodeo u krevetiću", gdje uspjela stajati na svojim nogicama čitavih 8 sekundi bez pridržavanja, prije nego li ju je nemirni divlji krevetić izbacio iz sedla.
    Reakcija prisutnih gledatelja bila je neviđena navijačka euforija

Žao mi je zbog ovog događaja s jutarnjim (mi imamo s Novim listom loše iskustvo i čuva se taj broj doma već 20tak godina). Malo ima novina i novinara i novinarki kod nas o kojima imam dobro mišljenje. Imala sam kontakt s nekim novinarima koji su pratili IVF laži prilično solidno.
    Inače pratim strani tisak, odabrane novine, i razmažena sam kvalitetnim člancima. Mislim da je dobro što smo sve mi pokazale gađenje prema ovom činu, jer osoba očito prati temu. To što nije u stanju nešto sama napisati nije nikakva iznimka. Ja kad vidim članak koji me zanima o nekoj općenitoj temi na našim portalima, uvijek tražim izvorni članak, jer su to pretežno površni prijevodi, ne navode se autori, a novinar - prevoditelj uopće nije razumio izvorni članak pa i krivo prevede pa članak uopće niti nije razumljiv u našem izdanju.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 09.09.2011. at 06:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •