Citiraj walter prvotno napisa Vidi poruku
... Kako mi nije namjera spamati na ovoj lijepoj temi nekim glupostima o novinarima itd. samo bih ponoviti da bi Vam možda pomoglo da pokušate kontaktirati novinarku (kad već ona nije Vas iako je trebala).
Hvala Vam na savjetu, ali ne bi mi pomoglo i ne vidim razloga zbog kojeg bih je kontaktirala. Njezino (ili čije god u JL) objašnjenje mi ne treba. Nisam nikad niti imala namjeru u svezi s ovime kontaktirati bilo koju novinarku pa ne ću niti sad. Što se krađe moga teksta tiče, meni je ovaj tužni dio naše priče završen. Onaj tko to čini neka o tome razmišlja i neka sam sebe zove novinarom ili kojim god hoće imenom. Nažalost, kako izgleda, u ovom društvu to mu može proći. Međutim, ja ga sigurno neću zvati (nota bene: kako me nije kontaktirala kad je prekopirala tekst, nije niti da se pokuša ispričati).

Gorčinu ostavlja i posljedica za našu virtualnu zajednicu na ovom forumu. Možda će mnogi "povući ručnu" (uključujući i mene) u razmjeni svojih iskustava i promišljanja, u zebnji hoće li dijelovi njihove intime biti objavljeni na prvoj stranici novina s neprimjerenim naslovom. Svima je jasno da je forum javan, ali je namijenjen interesnoj skupini. Svatko može doći i kontrolirano (hvala Čoks na sjajnom poslu) raspraviti, ali ne i bez pitanja i dozvole otuđivati podatke i obojene u žuto podastirati ih cjelokupnoj javnosti. Zakon mu, nažalost, to ne brani, časti baš i nema, a rasprave koje su mnogim posvajateljima (uključujući i mene) bile jedini izvor informacija, a često i utjeha kolega "logoraša", mogu značajno izgubiti. Ako u JL misle kako su postigli senzibiliziranje javnosti – nisu, jer naslovi dođu i prođu, temu su obradili plitko, a učinili su štetu virtualnoj zajednici na ovom forumu. I time je uloga JL negativna; a rasprava o tome, što se mene tiče – završena.