Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: manjak zelje za sexom

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno manjak zelje za sexom

Drage moje,ne znam gdje da razgovaram o ovoj skakljivoj temi.imam jedan problem-ne mogu da imam sex sa muzem.Gadi mi se,ide mi na zivce sve vezano kod njega,ne privlaci me,nisam zaljubljena u njega,svaki trud koji pokusa da ulozi u neku predigru meni vadi zivce.U tim trenucima imam veliki poriv da pobjegnem od njega.Inace,on je divan otac,divan muz,nemamo problema u braku,a ja nemam srca da mu ovo ovako otvoreno kazem-povrijedila bih njegove osjecaje.Inace,sex nam nije bio nikad los,ali ja osjecam odbojnost prema njemu i tom cinu.Da li je to faza?U kuci nema male djece,mi smo zajedno 14 godina...Probavala sam i razne nove stvari da unesem,ali cim dodje do fizickog kontakta,ja prekidam sve...Sta da radim?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Idi na sistematski pregled - možda postoji organski uzrok.

Prekontroliraj hormone.

Štitnjača je mogući uzrok, ali ne i jedini. Evo što mi pada na pamet od uzroka: mogu biti neki lijekovi, može biti kontracepcija, može biti nadomjesna hormonska terapija (to je mene uništavalo). Dakle, ja bih ti savjetovala da odeš liječniku opće medicine i ginekologu i zatražiš pomoć. Nema smisla ovako patiti, ne samo ti nego i muž. Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Osim ovog sto je peterlin napisala, dodala bih svoje iskustvo.
    Meni sve ovisi o tome kako se ja osjecam. Dugo mi je trebalo da se pocnem ugodno osjecati u svom novom, 15kg tezem tijelu. Dotad sam osjecala strasnu odbojnost prema sexu. Kako se osjecas sama prem sebi? Da li ti je privlacan odnos s drugim osobama?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lamy, jel to vec duze vrijeme traje ? lako moguce da je samo faza..ali ako bas vise nemas nikakve osjecaje prema njemu, mozda je prava prilika da preispitas svoj zivot i vas odnos.

Nesto je moralo biti okidac tome...
    - sexualna privlacnost prema drugoj osobi
    - umor
    - stres i hormonalni poremecaj...

Ili jednostavno zasicenje!
    Ljudi lako upadnu u rutinu nakon toliko godina provedenih skupa. Po tvom opisu dalo se primjetit da se tvoj muz dosta trudi oko vas. Ovo vam lako moze upropastit brak.Zato budi jako na oprezu. Ako zelis rijesiti ovaj problem i to je vec znak da ti nije potpuno svejedno, sto je jako dobar znak. Probaj se sjetit u cemu oboje uzivate, sto te je privuklo na njemu i jednostavno radite neke stvaro skupa koje nemaju veze sa sexom, steknite ponovno bliskost. I sigurna sam da ce sve biti dobro.

Eto, nadam se da sam barem malo pomogla. Sretno!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 02.07.2015. at 18:54

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Radila sam hormone i to je sve ok.Ovo traje bez prekida par mjeseci.Stres je jako bio prisutan i moguce je da ga,sad kad malo razmislim,u podsvjesti krivim za odredjenu letargiju prema zivotnim problemima koje imamo:finansije i sl.Isto kao da sam mu mama u pojedinim momentima,stalno ga nesto tjeram((

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,ne znam gdje da razgovaram o ovoj skakljivoj temi.imam jedan problem-ne mogu da imam sex sa muzem.Gadi mi se,ide mi na zivce sve vezano kod njega,ne privlaci me,nisam zaljubljena u njega,svaki trud koji pokusa da ulozi u neku predigru meni vadi zivce.U tim trenucima imam veliki poriv da pobjegnem od njega.Inace,on je divan otac,divan muz,nemamo problema u braku,a ja nemam srca da mu ovo ovako otvoreno kazem-povrijedila bih njegove osjecaje.Inace,sex nam nije bio nikad los,ali ja osjecam odbojnost prema njemu i tom cinu.
    Nemate problema u braku, osim što osjećaš odbojnost prema mužu .
    Oprosti, ali ovo je ogroman problem u braku.

Ako želiš sačuvati brak, bojim se da će trebati više od prešućivanja tvojih osjećaja da ne povrijediš njegove.

Mogla bi biti faza. Brakovi imaju svakakve faze. Na tebi je da odlučiš da li možeš izdržati da ova faza, ako to je faza, prođe, ili ćeš nešto poduzeti.

A seks je važan dio svakog braka. Ako ti ne paše, nego ti se i gadi, trebala bi otkriti zašto je to tako. Pa popravljati ili pustiti da se razbije do kraja.
    Ili ostaviti status quo, stisnuti zube i "odraditi" seks. Znam da se i ovo događa u ljudskim odnosima, no ti odluči možeš li tako.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Čini mi se da si si upravo dala odgovor na pitanje.
    Ukoliko nisu hormoni, lijekovi ili nešto treće, onda je problem u vašem odnosu.
    S obzirom da kažeš da je divan muž i otac, vjerojatno je i osoba sa kojom možeš razgovarati o ovome. Dakle, ne na grub način "gadi mi se sex s tobom", ali vjerujem da bi pristup "čini mi se da sam se zbog svega malo udaljila od tebe, voljela bi da poradimo na našem odnosu", bio lijep početak rješavanja problema.

Sex je najviše u glavi. Ja mogu imati ne znam koliko loš dan na poslu, može me dijete ne znam koliko izmoriti, može sve biti užas, ali ako doma imam muža kojem nešto ne zamjeram i nismo u svađi, sexam se i tri puta ako treba.
    S druge strane, može mi dan biti odličan, ali ako nisam nešto riješila s njim i ljutim se, pa makar i podsvjesno - ne paše mi dodir, ne želim sex.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam hormone i to je sve ok.Ovo traje bez prekida par mjeseci.Stres je jako bio prisutan i moguce je da ga,sad kad malo razmislim,u podsvjesti krivim za odredjenu letargiju prema zivotnim problemima koje imamo:finansije i sl.Isto kao da sam mu mama u pojedinim momentima,stalno ga nesto tjeram((
    Bitno je da znas koji je uzrok tome. Sad kada znas sve ovisi o tome koliko ti zelis spasavati svoj brak. Moj savjet ti je da se nekako zbrojis i prevrtis tih 14god braka, mozda pomogne foto album.. jer ne bi toliko izdrzala s njim da nisi bila zaljubljena ili da nije bilo bas nimalo strasti , jos je ona tu negdje samo je moras probuditi. Malo se trebas prisjetit..

Svi mi imamo uspone i padove u braku i malo gdje se o tome raspravlja. I nisi ni prva ni zadnja kojoj se to dogadja. Ali za to postoji lijek. Da li ce to biti razgovor, druzenje, ignoriranje problema, opuštanje. Ti izaberi metodu jer najbolje poznajes svog partnera. Samo nemoj dozvoliti da ti se brak raspadne zbog toga sto nisi nista pokusala.

Postavi si ovo pitanje: kako bi se osjecala da se sutra probudis a da njega vise nema?
    -Ako se ne mozes zamisliti bez njega. Onda ce biti sve u redu

-ako bi ti bilo svejedno ..onda ti je sve jasno. Nema tu ljubavi a ni srece.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da si si upravo dala odgovor na pitanje.
    Ukoliko nisu hormoni, lijekovi ili nešto treće, onda je problem u vašem odnosu.
    S obzirom da kažeš da je divan muž i otac, vjerojatno je i osoba sa kojom možeš razgovarati o ovome. Dakle, ne na grub način "gadi mi se sex s tobom", ali vjerujem da bi pristup "čini mi se da sam se zbog svega malo udaljila od tebe, voljela bi da poradimo na našem odnosu", bio lijep početak rješavanja problema.

Sex je najviše u glavi. Ja mogu imati ne znam koliko loš dan na poslu, može me dijete ne znam koliko izmoriti, može sve biti užas, ali ako doma imam muža kojem nešto ne zamjeram i nismo u svađi, sexam se i tri puta ako treba.
    S druge strane, može mi dan biti odličan, ali ako nisam nešto riješila s njim i ljutim se, pa makar i podsvjesno - ne paše mi dodir, ne želim sex.
    svaka čast,većini je ovo problem,ne mogu se baš lako isključiti i zaboraviti na stres i brige nevezne za muža....

gdje je sad ona tema sa čudotvornim biljnim tabletama za preporučit,kako su se ono zvale,nešto sa F?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 03.07.2015. at 10:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •