Sad sam negdje u 10.tjednu trudnoće prema zadnjoj mengi, a zadnji put sam bila na pregledu prije točno mj dana, sa 5+4 prema uzv, trudnoća je manja nego po zadnjoj m za tjedan dana. bar je tada bila. moj ginić je na godišnjem i nemam sad gdje obavit pregled, trebao se već vratiti no već 2 dana bezuspješno zovem i nitko mi se ne javlja, znači još ga sigurno nema. Stvar je u tome da sam u prošloj T imala gadne komplikacije, morala sam pobaciti jer se u 12.tjednu razvio hidrops i svakakve malformacije, i sad me naravno lovi panika jer nisam bila dugo na pregledu, ne znam kako je beba. ja redovito već mj dana povraćam i strašno mi je zlo, nemam krvarenja ni bolova, ali naravno paničarim....htjela bi na pregled i ne znam jel da čekam još ginića tjedan dana ili da odem privatniku da me samo na uzv malo pogleda?
koje su cijene uzv pregleda, običnog vaginalnog, kod privatnika na području Zg? Recimo poliklinika Harni ili Supernova kod Hafnera? ne treba mi ni 3d ni 4d,samo nek je uzv da vidim kako je beba((
panika me pere skroz...