Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Panika :(

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Panika :(

Sad sam negdje u 10.tjednu trudnoće prema zadnjoj mengi, a zadnji put sam bila na pregledu prije točno mj dana, sa 5+4 prema uzv, trudnoća je manja nego po zadnjoj m za tjedan dana. bar je tada bila. moj ginić je na godišnjem i nemam sad gdje obavit pregled, trebao se već vratiti no već 2 dana bezuspješno zovem i nitko mi se ne javlja, znači još ga sigurno nema. Stvar je u tome da sam u prošloj T imala gadne komplikacije, morala sam pobaciti jer se u 12.tjednu razvio hidrops i svakakve malformacije, i sad me naravno lovi panika jer nisam bila dugo na pregledu, ne znam kako je beba. ja redovito već mj dana povraćam i strašno mi je zlo, nemam krvarenja ni bolova, ali naravno paničarim....htjela bi na pregled i ne znam jel da čekam još ginića tjedan dana ili da odem privatniku da me samo na uzv malo pogleda?

koje su cijene uzv pregleda, običnog vaginalnog, kod privatnika na području Zg? Recimo poliklinika Harni ili Supernova kod Hafnera? ne treba mi ni 3d ni 4d,samo nek je uzv da vidim kako je beba ((

panika me pere skroz...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

:grli:

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pa ako ti je panika, pođi do privatnika. ne znam za zg, al ovde su oko 200-2050 sa uzv, tako je bilo kod moga gin. najbolje da nazoveš i objasniš lipo situaciju i primit će te expresno.
    al lipo se smiri i nemoj paničarit. sretno

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ti se ginekolog trebao vratiti s GO vjerovatno se vratio
    ako nije ima nekoga tko ga pokriva za hitne slučajeve
    a pregled s uzv je oko 400 kuna

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Baš sam danas na tebe pomislila!!!!! I sve čekam da mi javiš, a ti ništa ne javljaš!!!!!! Baš si me sad razveselila ovom temom!!! Čestitam ti i uživaj u trudnoći! Želim ti od srca da ti sve prođe najbolje moguće!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Iva svi znaci uredne trudnoće su tu, to nek ti prvo bude na pameti.
    Znam kako ti je i sama uvijek paničarim. Ako će ti biti lakše odi kod nekog privatnika, ja sam u Pronatalu ali brijem da je doktorica isto na godišnjem, znam da je cijena UZVa (a to je sve što ti treba jer vaginalac ti ne treba) 300 kn za trudnice. Mislim da je i u poliklinici Sunce tuda negdje cijena, a tamo ćeš sigurno naći nekog doktora jer oni su ipak poliklinika i uvijek ima dežurnih ginekologa. Pusa i nemoj previše brinut, bit će sve dobro

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da je kod Harni samo UZV u trudnoći 300 kn.

http://www.poliklinika-harni.hr/pdf/Cjenik_2010.pdf

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

znam da je tesko, zbog loseg iskustva te lovi strah, nema veze jel 10 ili 20 tjedana... ali zbog sebe, a i bebice, trudi se pozitivno razmisljati, a ne prezivljavati od pregleda do pregleda... odi u dz ako ti se nitko ne javlja, ili se dr vratio ili ima zamjenu pa ces odmah obaviti sto trebas.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala cure. još ću se nekako strpit do ponedjeljka a onda idem na pregled gdje god mogu!!!

Ninči slabo sam na forumu jer uglavnom jurim na wc povraćat

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

iva sve će biti OK, to povraćanje je dobar znak (koliko god to blesavo zvučalo) i ovaj put će sve bit u najboljem redu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

najgore mi je to što mi je prehrana katastrofa, ne mogu smisliti ni voće ni povrće i od svega mi je zlo.... zato se bojim da sbebom nešto ne bude ok (

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    iva sve će biti OK, to povraćanje je dobar znak (koliko god to blesavo zvučalo) i ovaj put će sve bit u najboljem redu
    ma povraćala sam i prošli put u trudnoći ali ipak moram priznat da mi je sada više zlo nego tad...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    najgore mi je to što mi je prehrana katastrofa, ne mogu smisliti ni voće ni povrće i od svega mi je zlo.... zato se bojim da sbebom nešto ne bude ok (
    ma nema ti to puno veze
    morala bi biti u logorskim uvjetima da počne utjecat na bebicu
    drš se

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ne znam iz kojeg si djela grada...
    al na malesnici imas super priv.gina. POLIKLINIKA PINTARIC...
    UZV je 200 kn,ja bila prekjucer!!!

kisica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mogu misliti kako ti je iva sada, zabrinutost je u tebi. Nemoj se brinuti, znam da meni to netko kaže isto me nebi umirilo baš. Ali sačekaj ponedjeljak, možda se stvarno brineš bezveze.
    A ako ipak nemožeš više, onda odi nekome. Ja ti cijene tu neznam, al' u Sisku su od 200-250 kn uzv kod privatnika.
    Pusa.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Posljednje uređivanje od nahla : 12.08.2011. at 12:20

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    ma šta se toga tiče, nemaj straha. ja sam dva mjeseca mogla jest samo pomfrit. al doslovno, i pome na salatu. sve ostalo-ajme!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Iva draga opusti se sigurno je sve ok s bebom,mora biti,a ako te bas hvata tolika panika id privatno ili idi u dz sigurno ima neki ginekolog tu nisu svi na godisnjem ili u hitnu nek te pregledaju da se barem malo smiris do dolaska tvog doktora,uh znam da su ti sad te sedmice gdje te strah zbog prosle tr al pokusaj misliti pozitivno i vjerovati da ce ovaj put sve biti savrseno jer si to zasluzila.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

iva, ponedjeljak je praznik. Navečer nakon 19 sati odi na hitni ginekološki prijem i reci da se ne osjećaš dobro, da ne jedeš, da jako povraćaš, da si silno zabrinuta. Primit će te i besplatno napraviti UTZ, vjerojatno i KS i pregled. Valjda nije u ZG toliko drugačije negu u RI.

Ali ćeš biti mirna. A ovako preplašena nisi dobro. A trebala bi biti mirna, i sretna.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    iva, ponedjeljak je praznik. Navečer nakon 19 sati odi na hitni ginekološki prijem i reci da se ne osjećaš dobro, da ne jedeš, da jako povraćaš, da si silno zabrinuta. Primit će te i besplatno napraviti UTZ, vjerojatno i KS i pregled. Valjda nije u ZG toliko drugačije negu u RI.

Ali ćeš biti mirna. A ovako preplašena nisi dobro. A trebala bi biti mirna, i sretna.
    e ovo je dobar prijedlog.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj ja sam zaboravila da je praznik u ponedjeljak! eto fakat sam luda. uh odem li na hitnu, bojim se da me ne spraše doma jer mi nije ništa osim tog straha, a kažem li da mi nije dobro ne bi htjela da me ostave u bolnici jer imam sinčića doma

mog ginića inače mjenja jedna ženskica, zovem ju na tel ili se ne javlja ili je stalno zauzeto.

nisam iz Zg ali mi Zg nije ni daleko, imam 20 min vožnje... ne znam. valjda se bum smirila . :/

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moja ginekologica je dr. Boras Slivar iz poliklinike Harni i odličan je dijagnostičar i jako topla osoba. Ja sam 2 trudnoće išla k njoj i isplatila se svaka lipa-imala sam oba puta blizance od kojih je jedan odustao u 1. tromjesečju, sve mi je uvijek iskreno rekla, umirila me i uputila dalje ako je smatrala da treba.
    Ako si u panici plati privatno ili otiđi na hitnu, nitko te neće sprašiti doma bez pregleda.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

iva1602, ako si jako zabrinuta (ali pokušaj ne biti jer je svaka trudnoća priča za sebe), poslušaj savjet Beti3 i odi na hitnu (u bolnicu kojoj prema mjestu stanovanja pripadaš) i kaži da se ne osjećaš dobro. Sigurno će te pregledati i time otkloniti tvoje strahove. U prošloj trudnoći u 1. tromjesječju sam dvaput otišla na hitnu zbog gluposti (a tada mi se činilo vrlo ozbiljno) i oba su me puta pregledali i pustili doma.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Možemo te samo bodriti i tješiti da je sve u redu, nema druge.
    Nek te također tješi pomisao da neke žene prva tri mjeseca ne posjete liječnika niti jednom.
    U prvoj sam se nahodala, a u drugoj sam čekala da prođe barem 12 tjedana i sve je bilo u
    najboljem redu.
    Samo ja nisam prije imala neke probleme tako da ti stvarno želim da je sve u redu, da će tako i ostati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •