Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: mrlje na novim pločicama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jesi sigurna da si dobro očistila mrlje od fuga? Znaš ono kad majstori stavljaju fuge pa brišu preko cijele pločice..

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi sigurna da si dobro očistila mrlje od fuga? Znaš ono kad majstori stavljaju fuge pa brišu preko cijele pločice..
    pa možda i nisam, što sad mogu učiniti ako nisam?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    pa možda i nisam, što sad mogu učiniti ako nisam?
    Nemam pojma, moje već dvije godine stoje tako, koliko se očistilo, očistilo se, nije da mi smeta Kao što si napisala, vidi se samo pod određenim kutem na svjetlu. Ali sigurno ima sredstvo za skidanje fuga, samo se ja nisam potrudila pronaći ga

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ako pločica nije odmah dobro oprana poslije postavljanja i fugiranja, više se neda dovest u prvobitno stanje!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja uspjela očistiti tako zaflekane pločice na poslu ( postavili ih prije dvije god. i nisačim nije išlo dolje - isto je izgledalo da se upila ta fugir masa, već sam bila odustala) i to sa nekom Nano spužvicom. Prodala mi je neka trgovačka putnica za 20 kn, ali poslije sam skužila da i u DM ima paket tih , tri unutra za 15-20 kn. To su neke guste , bijele spužvice koje možeš izrezati, da ti dulje traju , na količinu koja ti treba , pa smočiš i trljaš -super za skaj ,kožu, samo ne visoko polirani namještaj. Pa ti probaj....

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Makili prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uspjela očistiti tako zaflekane pločice na poslu ( postavili ih prije dvije god. i nisačim nije išlo dolje - isto je izgledalo da se upila ta fugir masa, već sam bila odustala) i to sa nekom Nano spužvicom. Prodala mi je neka trgovačka putnica za 20 kn, ali poslije sam skužila da i u DM ima paket tih , tri unutra za 15-20 kn. To su neke guste , bijele spužvice koje možeš izrezati, da ti dulje traju , na količinu koja ti treba , pa smočiš i trljaš -super za skaj ,kožu, samo ne visoko polirani namještaj. Pa ti probaj....
    Makili super imam tu spužvu, trg.putnica uvalila mužu i stoji u ladici dobre dvije godine
    ja zaboravila na nju
    sutra ću isprobati

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Makili super imam tu spužvu, trg.putnica uvalila mužu i stoji u ladici dobre dvije godine
    ja zaboravila na nju
    sutra ću isprobati
    Javi ako uspije, možda i ja svoje očistim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •