-
Ne znam koliko pratite natjecaje. Jeste li primjetili da velike tvrtke pocinju koristiti gmail za adresu za zamolbe jer ih toliko zatrpaju sa im server padne. Takodjer postaje moderno uvjetovati minimum od 12 mj na burzi jer drzava oprasta doprinose za takve.
I gdje se tu mlada majka uklapa?! Zena dobije otkaz nakon porodiljskog i mora cekati 12 mj da ispuni uvjete koje zadaju poslodavci, a onda se ne moze zaposliti jer nema kud s djetetom pa ju sutnu s burze jer je odbila posao. Pa ti radjaj.
Nisam procitala clanak koji komentirate. Samo cu se osvrnuti na to da jeto sto ste naveli jako demotivirajuce za roditi drugo dijete jer kad napokon nadjes posao nakon porodiljskog valja pricekati stalni ugovor. I tako u nedogled.
To je takodjer damotivirajuce za zene koje zele dati otkaz i biti majke kod kuce jedno vrijeme jer smo sve svjesne toga da je velika lutrija naci posao pa ga se grcevito drzimo bez obzira na silne antibiotike koje djeca popiju u jaslicama. Jer je izbor izmedju jaslica i zivota u satoru. Ja sam izabrala jaslice.
Manuela, tvoji postovi su izuzetno omalovazavajuci!
Flopice, od srca ti zelim da nadjes posao!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma