-
Evo da se konačno javim. Nisam stizala sjesti za komp uopće jer moja cura i dalje non stop želi biti na cici, a sada smo i skoro cijeli dan same tako da stvarno ne stižem. Na konrolnom pregledu je dobila 700 g od rodne težine i pedijatrica nas je naručila za 5 dana na kontrolu uz obaveznu dohranu nakon svakog dojenja. Naravno da sam se uspaničila i davala sam joj dohranu, s time da ne nakon svakog obroka, a i tada bi popila samo 20-30 ml. Za 5 dana je dobila još 300g, a narasla je 5,5cm. Naši problemi još uvijek traju, tj. još uvijek je stalo na cici, a imam osjećaj da mi se mlijeko sve manje i manje stvara. Primjetila sam da ujutro gotovo da su cice prazne, mlohave su (točno vidim razliku u odnosu kada se napune) i vidim da malena samo kratko guta, a onda se jadna počne boriti, cica i cica, a nema što progutati i onda postane nervozna, počne vući bradavicu, izvijati se, plakati itd. Sada nam se javlja još jedan problem, a to je da neće bočicu, nakon takvog neuspješnog dojenja pokušam joj dati malo dohrane, ali na bočicu povuče 2 puta i onda još veća histerija. I ništa, onda opet satima na cicu i tako u krug. Ono što je loše primjetila sam da mi po noći grudi više nisu onako pune kao prije i sada puno teže zaspi jer je nezadovoljna i vrlo brzo se ponovno budi, a mlijeko se nije napunilo. Pročitala sam brdo materijala o dojenju ovdje na forumu, pogledala one filmove o dojenju i znam da bi se s češćim dojenjem trebala povećati količina mlijeka, ali kod mene to ne primjećujem i polako sam očajna i bojim se da ovo sve vodi prestanku dojenja i mom porazu, a toliko sam se borila i trudila. i još uvijek ne odustajem, ali naprosto me je strah. Iz filmića vidim da kad su mi grudi pune, ona učinkovito cica, lijepo guta. Ne znam da li sam spomenula, ali od prvog dana joj pri svakom dojenju moram dati obje cice, jedna joj nikad nije bila dovoljna. Uglavnom, sada smo još uvijek uglavnom na cici uz minimalno dohrane, cca dnevno popije do 50 ml ukupno. Dnevno ima jaaako puno pokakanih i popišanih pelena, tj. svako presvlačenje ona je pokakana (nekad više nekad manje), a pelene su uvijek natopljene. Malo sam odužila, ali stvarno sam očajna, toliko se trudim povećati količinu mlijeka, a ne ide i ne ide.
Felicia čitam tvoj post, a kao da čitam svoje riječi. Imamo gotovo iste probleme. Želim ti sreću i da uspijete.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma