Prirast težine od 700 g od porodne težine je oko kile od najniže, ako se ne varam, Gupi? Uz to, i više nego dovoljno pišanih i kakanih pelena pokazuje da je dijete dobro. Bilo bi lakše da ne plače, ali kome je u životu idealno?

Od stanja djeteta koja su razlog za brigu ja bih iz svog iskustva dodala i takvo čvrsto spavanje da se dijete ne može probuditi.
Sa ovim se slažem.

Moj savjet i kopirani tekst je išao Feliciji98 jer joj beba 4 sata cica i puna 4 sata spava-možda kaka-možda ima dovoljno mokrih pelena, boli cica dok vuće.....

Žena je pitala, ja sam joj savjetovala SOS telefon i kopirala te korisne linkove.
Pa nek žena sama procijeni u kojem joj je stanju bebica od 11 dana starosti.
Ako je ok da se onda ne brine, ako se u čemu nađe nek reagira i ode pedijatru.

Ana ja se isto slažem sa svime što si pisala, jedino ne mislim da je ovaj tekst previše za mladu mamu.

Mislim da svatko treba to znati pa da sam donese odluku o stanju svojeg dijeteta.
Ok jest letargija, duboka fontanela...krajnost, ali ima nas svakakvih i kao što ti veliš u svakavim stanjima,
tako da definitivno postoji mogućnost da majka u svom stanju ne može realno razmišljati, a ako si pročita
tako nešto, možda je dobro da se ispita i prekontrolira svoje dijete, vodi računa o minimalnim stvarima pa da do te
krajnosti nikad ne dođe.