gupi sad tek vidim ovdje tvoj slucaj,pa ti se stvarno nemas za sto brinuti!!!! koji prirast,e! da je meni tako islo ne bi me nitko mogao natjerati na dohranu!

vidis,ja nisam nikad sumnjala da je mala gladna,imala je dovoljno mokrih pelena,jako je zilava i dize glavu,plac od kojih pucaju prozori,jedino me kopkalo to nekakanje nego tek svako 5-6dn...ali pedica je rekla da je i do svako 10dn normalno pa se nisam uzbudjivala...i onda sok kad vaga nakon mjesec pokaze samo 3120gr a rodila se sa 3400gr!
nocu bi je tesko budila,no evo bas sinoc je opet nismo mogli probuditi a zadnjih 8dn tamani 450ml dohrane dnevno,dakle nije da se od slabosti i gladi nemoze probudit!

a pokosilo me kad je prvi put strusila skoro cijelu bocu,poslije je nesto povratila doduse ali je mogla uvijek pojest iza moje sise preko 30-40ml!
neki kazu da beba nece jesti nego koliko moze i koliko joj stane u zeludac,moja nekad nemoze sve pojest a nekad pojede pa povrati iza...pa ti sad budi pametan...

ne cini mi se luda ideja onda u pocetcima dati 20-30ml na casicu ili spricu,mozda ja sad ne bi bila u ovoj situaciji da sam to radila!