Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Imam li dovoljno mlijeka?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ivanna, čestitam na bebici!!!
    Meni isto to izgleda veliki gubitak za samo jedan dan i zato ne mislim da su išta krivo radili u bolnici. Bitno da je sve ok sad i da je dojenje krenulo!! Ja ne mislim da treba nastaviti s AD-om, jer je to bilo samo dva dana, da je duže trajalo, onda bi naravno trebalo drugačije postepeno ukidanje.
    E, sad to što nema stolice, ne znam, ipak je još premali i trbao bi ju imati...
    A kad vam patronažna dolazi? Hoče li se uopće pojaviti? Možete li tražiti drugu? Vjerojatno bi bila puno smirenija da ipak provjerite kako se težina kreće!!
    Posljednje uređivanje od Lotta : 25.09.2011. at 23:37

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Ivanna, čestitam na bebici!!!
    Meni isto to izgleda veliki gubitak za samo jedan dan i zato ne mislim da su išta krivo radili u bolnici. Bitno da je sve ok sad i da je dojenje krenulo!! Ja ne mislim da treba nastaviti s AD-om, jer je to bilo samo dva dana, da je duže trajalo, onda bi naravno trebalo drugačije postepeno ukidanje.
    E, sad to što nema stolice, ne znam, ipak je još premali i trbao bi ju imati...
    A kad vam patronažna dolazi? Hoče li se uopće pojaviti? Možete li tražiti drugu? Vjerojatno bi bila puno smirenija da ipak provjerite kako se težina kreće!!
    Hvala!
    Ma tu ti je samo jedna patronažna, a ona je na godišnjem ovaj tjedan. Nema zamjene.
    Istina da je vaga samo stres, ali pošto nema stolicu, možda bi bilo dobro vidjeti ako onda ima kakvog napretka na kilaži.
    Možda ću posudit od nekog pa ćemo vidjet.
    Ali ipak nekako mislim da je sve u redu s njim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •