-
Ne stignem na forum pa pišem tek sad.
Danas ima mjesec dana. Baš sam ga jutros vagala; dosad je dobio 550 g od najniže težine nakon poroda. Nije neki veliki dobitak, al mi se čini ok. Pogotovo što je skoro sve to dobio u zadnja 2 tjedna. Sad smo na jednoj bočici adaptiranog, al se nadam da ćemo i tu drugu malo pomalo ukinuti. Mokrih pelena i dalje ima dovoljno, ali zato kaka uglavnom svaki drugi dan 1-2x, ali obilno. Cica puno efektivnije nego prije, više ne zaspe na cici za minutu ko prije pa se ni ne izdajam više. Čak je jučer odspavao skoro 3 sata u komadu, ja sam bila u šoku. Čak sam mislila da nešto nije u redu, nudila mu cicu, nije htio pa mi se MM smijao da ja nikad zadovoljna, kao nije dobro jer ne spava duže od par min. bez cice a sad kad spava brinem da nešto ne štima! 
Sutra idemo kod pedijatra na prvi pregled pa ćemo vidjet što on kaže.
D. je rođen sa 4520g, najniža kilaža je bila 4110g, a sad ima 4670g. To je dobitak od 550g, jelda?
Patronažna mi je bila rekla da bi on trebao dobiti barem pola kile, odnosno da bi s mjesec dana trebao imati 5 kg. Znači, oni taj dobitak računaju od porođajne težine pa mi to baš nije jasno?! To je onda dobitak od 890g, a ne 500g?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma