Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Ginekolozi

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Ginekolozi

Planiram trudnoću. Imam svoju privatnu ginekologicu s kojom sam više nego zadovoljna. Međutim, htjela bih se prijaviti kod nekog ginekologa, kojeg pokriva zdravstveno, kako bih u slučaju potrebe od njega mogla tražiti uputnice, recepte i sl. Ginekologicom kod koje sam trenutno prijavljena nisam zadovoljna. Može li mi netko preporučiti nekoga, po mogućnosti Dugave ili Novi Zagreb?
    Pozdrav!
    Ljic
    javascript:emoticon(':D')
    Very Happy

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako te ne smeta muški možeš kod dr.Doca u Dugavama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj casper prvotno napisa
    Ako te ne smeta muški možeš kod dr.Doca u Dugavama.
    dr. Doko (koliko ja znam, ne Doco ili je ipak c-koje se čita K :? )

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moram priznati da preferiram ginekologice, nekako sam navikla, ali nema veze. Kakav je dr. Doca? Najvažnije mi je da je ugodan i da ne radi probleme u smislu da bez pregleda neće izdati uputnicu i tome slično.
    Da li je on u Domu zdravlja Dugave?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Doko je u Dz Dugave, stari gospodin. On je moj soc. ginić i osim što često iz njega moram izvlačiti riječi ok je. Ja sam trudnoću vodila privatno, a on mi je bez problema pisao uputnice (istina nisam ih baš trebala puno).

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ima li u DZ Dugave još koji ginekolog/ica? :?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ima, mislim da se zove Marčeta i ne bih ga preporučila, čula sam da nije baš nešto. Imaš u Sigetu super ginekologicu Dr. Dropulić.

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja sam se bas jucer prebacila kod dr marceta u dugavama jer sam za njega cula da je super! prije je radio na svetom duhu! i super mi je to sto sam imala razgovor s njim kada sam dosla prebaciti karton.
    nadje vremena da poprica sa svakom pacijenticom! to me odusevilo!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj crvic prvotno napisa
    ja sam se bas jucer prebacila kod dr marceta u dugavama jer sam za njega cula da je super! prije je radio na svetom duhu! i super mi je to sto sam imala razgovor s njim kada sam dosla prebaciti karton.

Da li su kod njega gužve, treba li se unaprijed naručiti? Da li je dovoljno samo donijeti karton ili ga trebam prethodno pitati hoće li me primiti?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da li su kod njega gužve, treba li se unaprijed naručiti? Da li je dovoljno samo donijeti karton ili ga trebam prethodno pitati hoće li me primiti?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Vidiš, a ja sam čula skroz suprotno! Ja sa njime nisam imala iskustva, jednom sam došla kada je moj bio na godišnjem, po uputnicu koju mi je donijela sestra, njega nisam ni vidjela! Ajde ako je dobar možda se i ja prebacim kod njega, čula sam da će Doko skoro u mirovinu.

Tixy

Početno

I ja sam prije par mjeseci pokusavala naci socijalnog ginekologa. Nakon poduzeg trazenja prijavila sam se kod dr. Sirovec, nove mlade ginekologice u Runjaninovoj. Nisam jos bila kod nje, navodno je dobra, a trebala je poceti ordinirati odmah poslije Nove godine. Valjda je pocela, a mislim da jos uvijek ima mjesta. Probaj tamo

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

znam da se treba naruciti za pregled i da se ceka nekoliko dana, najduze tjedan dana, osim ako je nesto hitno i ako trebas uputnicu, samo nazoves i dodjes po nju!
    broj ordinacije je 6670-722, kućni 19 i pitaj. marceta radi neparnima popodne, a parnima ujutro, doko je u suprotnoj smjeni.
    za prebacivanje kartona se samo dodje, ali nazovi pa se dogovori.
    i ja sam cula da ce doko uskoro u mirovinu, ali sam cula i za njega da je dobar, ali da je ovaj puno bolji!
    a, vidjet cemo kako ce biti! nadam se da je bolji od mojeg bivseg ginekologa koji mi je rekao da je kod njega guzva neka cekam 20 sati pa odem na hitnu, :? , a ja dobila smedji iscjedak na pocetku trudnoce!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma nije Doko loš, ali ja ne volim kada moram iz nekoga izvlačiti riječi. Inače je simpa stari gospon, kad je raspoložen onda je super ali kada nije onda :/ !

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ma, znam kako je to! lezis tamo i cekas nesto da saznas, ipak se radi o tebi, a oni sute ko zaliveni!

no, nadam se da je ovaj bolji jer mi je objasnio da sada nakon spontanog treba pricekati pa napraviti sve briseve i onda raditi bebicu! i imao je vremena za popricati sa mnom i pogledati moje stare nalaze pape!
    da barem takav i ostane.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Crvić sretno! Btw: Gdje si u N. Zagrebu?

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja sam u dugavama! cijeli zivot zivim u dugavama, tj od svoje 3 godine i upoznam u centru zagreba MM koji isto zivi u dugavama, a kojega ja do tada nikada nisam vidjela! i tako da sam, od kada sam svjesna sebe i drugih, u dugavama!
    uh, koliko sam se raspisala!
    Frida, ti si u zaprudju. kako si dosla do doke?

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Fruda, gledala sam fotke tvoje Sunčice! Preslatka je, prekrasna!
    Nadam se da cu i uskoro imati svojeg malog crvica!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kada sam došla u Zg živjela sam u dugavama kod bake pa sam onda izabrala gina u DZ, kada sam se preselila nije mi se dalo mjenjati. Hvala na komplimentima i ja ti želim da čim prije dođeš do svog crvića.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dr. Vagić u Remetincu je zbilja ok gin. Idem k njoj već godinama i nema nikakve frke ni za uputnice niti išta drugo. Ja sam u trudnoći zbog cin-a II morala na pregled u Petrovu i od onda me je redovito slala tamo i bez problema mi je davala uputnice što je meni odgovaralo jer je lakše ako cijelo vrijeme ideš jednom dr.-u nego da ideš malo jednom, majo drugom.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo još jedne iz Dugava! Meni su iskreno oba simpatična, oba rado daju uputnice i recepte. Ja sam igrom slučaja kod dr. Marčete jer je on zamijenio dr. Zorić koja je otišla. Uspjela sam čak od njega dobiti i uputnice za HLA tipizaciju i vađenje ostalih antitijela zbog spontanih. Nije pravio nikakve probleme iako su to vrlo skupe pretrage.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zaboravila sam napomenuti da imam inače i privatnog liječnika.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala cure!! Mislim da ću se odlučiti za dr. Marčetu, blizu mi je, a i uglavnom su pozitivni komentari. Nadam se da će i bebač doći što prije i da će sve biti O.K.
    Pozdrav! :D

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ljic, nadam se da cemo svi imati dobra iskustva s novim ginekologom i da cemo imati puno, puno djece.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja sam isto kod dr.doke, ali manje vise samo dolazim po uputnice i to mi daje bez problema.
    igrom slucaja sam bila i kod dr.marcete (doko bio na godisnjem), morala sam hitno raditi klamidije i moram reci da je jako godna osoba. lijepo smo popricali o vv i o postupcima . moram reci da ima i jako ljubaznu med.sestru.

a sto se tice dr.doke, ja se kod njega nikad ne narucujem vec samo dodjem. barem ne za uputnice .
    kako god izaberes, sretno!

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam isto kod dr. Doke, s njim nema problema. Ako trebas bilo kakvu uputnicu bez problema ti je napise i nikad mi s tim nije radio probleme, a što se tiče njega ko njega, ne bi ga nikad za doktora, ne sviđa mi se pristup pacijentu.
    Ja uredno idem u Petrovu za sve, a kod njega samo po uputnice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •