-
žuti iscjedak
Sad sam u 11.tjednu i primjetila sam žuti iscjedak na gaćicama, tamnije žuti.... jel to opasno i moram li na Hitnu ići?
-
Sta bi za ginekologa jesi li bila na pregledu?A za iscjedak mislim da trebas ginicu jer moze biti neka dosadna upala pa da je se rijesis na vrijeme a i ne mora biti nista tako da nemoj da panicis,ako treba svaki dan visi kod ginica al nek je sve pod kontrolom...mislim da ne moras na hitnu ali i mozes
oni su tu zbog nas...
-
Meni je u tim tjednima bio jako tamno žuti iscjedak čak toliko tamno žuti da sam paničarila da vuče i na crveno tako da sam čak i MM-a svaki put zvala da me umiri i kaže da to nije crveno...e sad ginekolog nije ništa posebno komentirao ali ja sam cijelu trudnoću imala problema s gljivicama, pa streptokokom grupe B itd. ...mislim da nije ništa opasno ali možda da nazoveš ginekoiloga i pitaš ako ti je sljedeći pregled daleko.
-
ja imam nešto slično između bijelog i žućkastog, proguglala sam da je to uobičajeno na početku trudnoće; da su gljivice valjda bi bilo još nekih simptoma; mislim da nije razlog za ići na hitnu ali svakako napomeni giniću, možda te pošalje po briseve ili papu ili jednostavno ti da neke vaginalete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma