Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: žuti iscjedak

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno žuti iscjedak

Sad sam u 11.tjednu i primjetila sam žuti iscjedak na gaćicama, tamnije žuti.... jel to opasno i moram li na Hitnu ići?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sta bi za ginekologa jesi li bila na pregledu?A za iscjedak mislim da trebas ginicu jer moze biti neka dosadna upala pa da je se rijesis na vrijeme a i ne mora biti nista tako da nemoj da panicis,ako treba svaki dan visi kod ginica al nek je sve pod kontrolom...mislim da ne moras na hitnu ali i mozes oni su tu zbog nas...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je u tim tjednima bio jako tamno žuti iscjedak čak toliko tamno žuti da sam paničarila da vuče i na crveno tako da sam čak i MM-a svaki put zvala da me umiri i kaže da to nije crveno...e sad ginekolog nije ništa posebno komentirao ali ja sam cijelu trudnoću imala problema s gljivicama, pa streptokokom grupe B itd. ...mislim da nije ništa opasno ali možda da nazoveš ginekoiloga i pitaš ako ti je sljedeći pregled daleko.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja imam nešto slično između bijelog i žućkastog, proguglala sam da je to uobičajeno na početku trudnoće; da su gljivice valjda bi bilo još nekih simptoma; mislim da nije razlog za ići na hitnu ali svakako napomeni giniću, možda te pošalje po briseve ili papu ili jednostavno ti da neke vaginalete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •