Postoji li nekaj kaj može spriječiti dijete da otvara ladice i ormariće?
Postoji li nekaj kaj može spriječiti dijete da otvara ladice i ormariće?
U TL ima za kupiti zaštita za ladice, frižider, vrata... (iako L neke stvari otvara i s tim)
Postoji, imaš u svim trgovinama s dječjom opremom. Oulavnom su od plastike i lijepe se za ladicu.
Od koje firme? Vidla sam u TL jedino od Safety 1st, ali to ne onemogućava otvaranje ladice već samo sprječava da si zalupi preste kad ju otvori.
Ma imaš od safety1 u TL-u i za ladice i za ormariće.Možda trenutno nemaju baš izbor u tome gdje si ti gledala. Vjeruj mi, ja bez toga ne bi mogla živjeti. Kod nas su stavljeni i na cipelarniku, na svim ormarima u kuhinji, ladicama u dnevnoj, kupaonici i dječjoj sobi. Kad bolje razmislim, ja na možda samo par ormara/ladica nemam zaštitu.
Bilo je za kupiti i u Ikei isto tih zaštita.![]()
Podižem!
Kako se kreću cijene? Nekako mi se puno čini 30kn po komadu koliko sam čula?
Ja bih ih trebala 10tak sigurno
U KOnzumu ima, čini mi se čak (ako sam dobro zapamtila) da su bile najjeftinije.
trenutno u lidlu na akciji...15 kn mislim 8 kom u kompletu (safety 1st)...ja ih imam i super su mi
Beti3 ajd' ti nauči mojeg bebača od 14 mj. NE otvarati ladice i ormariće koji su mu nadohvat ruke, pa baca van sve što vidi, mogu ja 100 puta reći ne, ali kao da ne čuje...istražitelj mali....
isti problem...naš malac još i zamrzivač otvara, pa u njemu "hladi leđa".-)))
kupili "bravice" u dm-u. jednu planiram da stavim i na vrata od sudopere, jer lonci lete unaokolo, a i sifon je već bivao pomeren sa mesta.... koštale su oko 2 e svaka.
baš mi je zanimljivo čitati ovakve teme....
ja sam sve ladice i ormare otvorila, dala u ruke daljinski, telefon, i sve ostalo za čim je posegnula. više nije bilo zanimljivo...
najjednostavniji, najefikasniji i najjeftiniji način za zatvoriti ladice/fridž/ormariće je komad šire ljepljive trake, najbolje one papirnate
po komadić sa strane i nema te sile da se otvori (probala više puta)
kad izgubi ljepljivost, samo staviš drugi komad
e, da, radi jednostavnosti korištenja napraviti "jezičak" od presavinute ljepljive trake na kraju, kao što napravite na selotejpu da znate gdje je početak
funkcionisalo sa šmizlom, i i dalje funkcioniše sa čupavcem
Evo kupili mi u Lidlu, ima više vrsta, odmah sve poljepili i drži![]()
i mi smo išli na najjeftiniju i najjednostavniju varijantu, poljepili ladice selotejpom, i super funkcionira!
ja svojoj curki isto dam da se igra sa svim i svačim ali zainteresiranost za neke stvari ne jenjava, pogotovo daljinski i mobitel, nema do njih!![]()