Ja se jos nisam preselila pa ne mogu pridonijeti osobnim iskustvom no generalno kuzim strah od pomisli na 200-300m2 stambenog prostora. Jednostavno stan od 50m2 i s jednom kupaonom sredis za sat vremena tjedno ak ne picajzlas. 200-300m2 su visesatna svako-tjedna "robija".
Moji klinci imaju i veliki vrt kod bake (tamo je prava kuca - vrt, vocke, dedina radiona u kojoj nonstop nesto radi) gdje su cesto vikendima ili odemo na viksu s ogromnom kolicinom vanjskog prostora - no to mojima slabo znaci ako nema druge djece za igru. Sad kad useljavamo u kucu i odemo je uredivati mi unutra sljakamo - a oni su na djecjem igralistu a ne u nasem dvoristu. Mozda s godinama kad se priviknu ga pocnu vise koristiti.

MM i ja inace volimo uredjivati prostore (imam slicno kao Mojca iskustva sa dosta vrsta radova u stanu, viksi i sad u nasoj kuci) i to je nesto sto uzima dosta vremena. I ne znam bas BB da ce se tvom muzu dat birati bas sve za uredjenje i namjestanje 200-300m2 unutarnjeg prostora plus jos vanjsko uredjenje jer tu ima tisuce detalja i multilema i odluka i iscrpi covjeka pogotovo ako radi uz to naporan"regularan" posao. Stan je i lakse urediti (manje kvadrata) i lakse odrzavati (i opet manje kvadrata) a kuce isto imaju susjede pa ako se i ne brines da ti djeca nekom ne skacu po glavi ne smijes svejedno bas biti posve neobazriv.

Vrt je mislim ipak najmanji problem, poravnas i posijes travu, pokosis u 15min nekom boljom samohodnom kosilicom, to ti i najstarije dijete moze s sest godina odraditi A sad - odoh farbat djecju sobu jer sutra postavljamo laminat