-
Što se tiče hladnoće, ja sam se iz stana s centralnim na toplanu, preselila u stan u kući.
Prve zime sam se nasmrzavala toliko da sam se htjela rastati... Sad sam se navikla i kad idem kod svojih, prevruće mi je u njihovom stanu...
A djeca su se rodila u kući, hodaju bosi cijelu zimu, i po parketu i po pločicama ... ja ipak to ne mogu...
Što se tiče vrta, što su djeca starija to manje silaze u njega (mi smo na katu, tako da nam nije dostupan na način izađi-uđi, nego moraju obilaziti oko kuće...), a najmlađa se gotovo nikada ne igra u vrtu, tako da je kao da živi u zgradi.
Inače je trava pogodna za igru, koja se mora kositi, živica i nešto malo cvijeća.
Inače, nisam nešto oduševljena naseljem jer mi je dosta daleko od posla, djeca kad krenu u srednju isto će putovati ccca 45-60min... ali u našem naselju barem se djeca igraju vani, druže se na ulici, po vrtovima, parkovima, igraištu; škola je svima blizu, tramvaj je na 5 min, ima bus ...
Kuće su napravljene u nizu, ali je minus što su nadograđivane svaka na svoj način. One kje nisu nadograđivane prodaju se poprilično niskim cijenama i mogu se lijepo urediti. A može se napraviti i etaža za sina
Što je vrlo cijenjeno u kvartu... ja se grozim toga, ali eto, i sama sam se doselila na takvu etažu ...
-
Mi smo s dvoje djece preselili u kuću ima već skoro godinu i po. Ni sekunde nismo požalili, dapače stvarno je super da smo za cijenu boljeg četverosobnog stana u kvartu dobili puno vise prostora. Nakon kraće prilagodbe smo se raširili na svim dostupnim kvadratima i nije nam nimalo previše. A kao bilo nam je isto ok u starom stanu...
Tako da... ne kompliciraj. I ne čekaj previše. Ima sigurno još drugih poput vas kojima fali kvadrata, i sjeti se koliko dugo niste mogli naći nešto ok - tako da ti savjetujem da ne čekaš puno uvjerena da će kuća čekati vas. Sveki i njenu kuću prekriži, to je ionako puno kompliciranije jer ako bi i otišla u dom dom traži dodatnu garanciju plaćanja, pa ako prodate stan i idete u renovaciju te kuće ulažeš brdo novaca u tudje. Bolje vam je s 25g kredita (mi imamo još 23,5
)