Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Stan skoro otplaćen ili sloboda kuće i ponovo kredit????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma OK, ja komentiram na temelju iskustava mdeni bliskih ljudi koji su tako ušli u kupovinu velike kuće. Iznajmljivat ćemo - nisu nikada. Imat ćemo stan za djecu - eno im kćeri u Americi. itd.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ma OK, ja komentiram na temelju iskustava mdeni bliskih ljudi koji su tako ušli u kupovinu velike kuće. Iznajmljivat ćemo - nisu nikada. Imat ćemo stan za djecu - eno im kćeri u Americi. itd.
    Takvih situacija ima jako puno. Iako, mislim, malo više kod starije generacije. Danas ljudi, barem oni mlađi, malo realnije gledaju na nekretnine.

Grozim se kad vidim da ljudi koji nisu bogati, dižu kredit i grade kuće od 200-300 kvadrata. Čemu?! Računaju li na trošak i vrijeme održavanja te kuće?!
    Koliko je samo kuća koje se nikada ne dovrše, bez fasade i sl.

Imam kolegicu koja je poklekla i tako gradila.... Nikada dovršeno (visoko u Vrapču, predaleko da uopće može iznajmljivati za neki novac)... danas žali što je pristala na to. Prizemnica do 100 kvadrata bi joj bila idealna. Sad nakon 20 godina, i dalje krpa i pomalo uređuje, ili pak popravlja ono što je napravila prije 20 ... Ona sama, dijete otišlo ...
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 01.06.2017. at 15:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •