Ma OK, ja komentiram na temelju iskustava mdeni bliskih ljudi koji su tako ušli u kupovinu velike kuće. Iznajmljivat ćemo - nisu nikada. Imat ćemo stan za djecu - eno im kćeri u Americi. itd.
Ma OK, ja komentiram na temelju iskustava mdeni bliskih ljudi koji su tako ušli u kupovinu velike kuće. Iznajmljivat ćemo - nisu nikada. Imat ćemo stan za djecu - eno im kćeri u Americi. itd.
Takvih situacija ima jako puno. Iako, mislim, malo više kod starije generacije. Danas ljudi, barem oni mlađi, malo realnije gledaju na nekretnine.
Grozim se kad vidim da ljudi koji nisu bogati, dižu kredit i grade kuće od 200-300 kvadrata. Čemu?! Računaju li na trošak i vrijeme održavanja te kuće?!
Koliko je samo kuća koje se nikada ne dovrše, bez fasade i sl.
Imam kolegicu koja je poklekla i tako gradila.... Nikada dovršeno (visoko u Vrapču, predaleko da uopće može iznajmljivati za neki novac)... danas žali što je pristala na to. Prizemnica do 100 kvadrata bi joj bila idealna. Sad nakon 20 godina, i dalje krpa i pomalo uređuje, ili pak popravlja ono što je napravila prije 20 ... Ona sama, dijete otišlo ...
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 01.06.2017. at 15:55