Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Moj sin ima sise...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Moj sin ima sise...

Znam da je vec bila tema o ovom al nema sanse da ju nadem...
    Dakle 18 dana je star i ima sise, znam da je to od hormona, zanima me kad bi se to trebalo povuc. I bradavice su mu plavkaste. Ne brinem, samo se ne mogu sjetiti sta sam o tome procitala pa me malo podsjetite molim vas...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koliko se ja sjecam da ne treba raditi nista, eventualno stavaljati hladne obloge. sto je meni uvijek bila nemoguca misija kod tako malih beba.
    ako imas kakvih nedoumica odi do pedijatra ranije.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

neznam zašto ali nama je pedica na prvom pregledu pregledavala cike(mi imamo curu), al nisu bile natačene

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moj je ima sa misec dana bas jako natecene cice,tvrdi i ko kvrzice,a jedan dan je iz bradavica izašlo nešto.tad smo bili u bolnici pa sam pitala pedijatricu i rekla je da nediramo da je od hormona mojih.al da pratim stanje.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je vec bila tema o ovom al nema sanse da ju nadem...
    Dakle 18 dana je star i ima sise, znam da je to od hormona, zanima me kad bi se to trebalo povuc. I bradavice su mu plavkaste. Ne brinem, samo se ne mogu sjetiti sta sam o tome procitala pa me malo podsjetite molim vas...
    To je od tvojih hormona. Povući će se. Najbolje ne dirati.

Djevojčice znaju imati i vaginalno krvarenje prvih dana.

Dok god je beba novorođenče ( 28 dana je novorođenačka dob ) to je u redu.

Ako ti se čini da imaš razloga za brigu, nazovi patronažnu ili, još bolje pedijatra.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I mi smo imali malo, ali nismo obračali puno pažnju, više sada ne slikama skužim, prošlo kao rukom odnešeno..

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I naš stariji je isto imao sike. Čini mi se da mu je pedijatrica otkrila na prvom pregledu, dakle-sa mjesec dana. Ona se nije zabrinula, ja se nisam zabrinula i prošlo je. Sljedeći pregled pedijatrica više nije ništa komentirala, tako da je vjerojatno do tad bilo prošlo (dakle do 2. mjeseca).

svinjica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Nama je pedijatrica rekla da je normalno da bebice imaju naotecene cike cak do cca 6 tjedana nakon poroda, jer je to od hormona koje dijete dobiva kroz mlijeko, pa nema brige a da je za dulje od tog perioda vazno pitati za savjet jer moze biti znak hormonalnog poremecaja kod majke.

Nadam se da je ovo bilo od pomoci LP

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

dobila si sve odgovore pa se nadam da ne brineš
    a da te malo nasmijem, i moj od 7,5 mjeseci ima.. ali od debljine :D

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala na odgovorima. Ma znam da sam citala da je od hormona. On ima bas kvrge, velicine pola oraha i kazem, bradavice su plavkaste. Uopce se ne sjecam jel mu tako bilo i u rodilistu, to je MM primjetio prvi put kad smo skinuli malog doma. Za tjedan dana idemo na prvu kontrolu pa cu pitat pedicu.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moji su svi troje imali povećane sissice... Oko mjesec dana....
    Stavljala sam im hladne obloge do neka tri tjedna starosti, odnosno ta dugo dok su bile tople na dodir....
    Kad je toplina nestala ja sam prestala s oblogama....
    Patronazna je rekla da se nesmije stiskat (jer je mojima kapala i bijelkasta tekućina) pa da ne uđu bakterije kroz kanalice na bradavicama....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.08.2011. at 21:51

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bi bila mirnija da nema ni sise ni bradavice?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Bi bila mirnija da nema ni sise ni bradavice?
    Mozda, al to nikad necu saznat.

Nego, jel i pojacana dlakavost povezana s hormonima? Malac je ko mali mamut, po ramenima dlaka na dlaci, takve su mu i usi, noge nesto manje al vidno dlakave, leda isto tako...Sreca pa je na mene svjetliji pa ne izgleda ko maljavi sredovjecni muskarac
    Posljednje uređivanje od koksy : 16.08.2011. at 23:43

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda, al to nikad necu saznat.

Nego, jel i pojacana dlakavost povezana s hormonima? Malac je ko mali mamut, po ramenima dlaka na dlaci, takve su mu i usi, noge nesto manje al vidno dlakave, leda isto tako...Sreca pa je na mene svjetliji pa ne izgleda ko maljavi sredovjecni muskarac
    Koksy,i moj je ko mali bebač bio sav dlakav,duž leđa,uške,a najviše dio leđa iznad guze i.
    Znali smo se zezati da je tu trebao biti mali rep,al su izrasle samo dlake.Mali smeđi vukodlak.

Uglavnom, kroz koji mjesec je skoro sve otpalo,a ono što nije (taj dio iznad guze na leđima) je i dalje čuperak,ali svijetlih dlačica.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hehe dlakice, moja je imala sitne po leđima i ušima, ali je nestalo nakon par mjeseci.
    Cice nisu bile nešto natečene ali je znala u početku imati nešto kao kapljicu skorenog mlijeka na bradavici. Ali svuda piše da je sve to normalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •