-
Relaktacija nakon 2 mj.
Molim pomoć.
Naime, imam prijateljicu čija beba broji 3 mj. Prvih mjesec dana uspješno je dojila, bez apsolutno ikakvih problema, ali je pod pritiskom okoline koja joj je "savjetovala" da ipak daje maloj adaptirano popustila i počela ju hraniti na bočicu. O dubljim razlozima tog njezinog čina ne bih mada je eto, poprilično nesigurna i shrvana strahovima da li joj je dijete sito ili nije i slično, bez pristupa internetu i eto, počela je malu hraniti na flašicu.
Ja sam joj preko telefona govorila sve što sam naučila iz knjižice RODA i sa foruma, ali previše ljudi oko nje, čak i njezin muž, forsiralo je flašicu
. Kao, "onda ćeš biti sigurna koliko ti pojede, neće ti se tooliko buditi po noći, biti ćeš ziher da nije gladna", a i sama pedijatrica joj je rekla da nije loše kombinirati dojku i AD
.
Mislim stvarno, no dobro, eto, žena je pala i sada, nakon što bebu hrani gotovo isključivo na flašicu, tu i tamo joj da dojku, sada joj je konačno došlo da otkanta sve priče i da bi se pokušala vratiti isključivo na dojenje.
E sad mene zanima da li je to moguće s obzirom da dijete jede AD već 2 mj. i ima i dudu i koja je procedura???
Unaprijed hvala na korisnim uputama koje ću joj prenijeti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma