MOLIM DA MI NETKO ODGOVORI GDJE KUPITI STEZNE GAĆE, ILI KAKO SE TO VEĆ ZOVE, ZNAĆI GAĆE KOJE DRŽE TRBUH, IMAM STEZNIK IZ ROZISTEPA ALI NJEGA MOGU NOSITI SAMO PO DOMA.
ZNAĆI GDJE IMA ZA KUPITI STEZNIH GAĆA, I OD KOJE MARKE?
MOLIM DA MI NETKO ODGOVORI GDJE KUPITI STEZNE GAĆE, ILI KAKO SE TO VEĆ ZOVE, ZNAĆI GAĆE KOJE DRŽE TRBUH, IMAM STEZNIK IZ ROZISTEPA ALI NJEGA MOGU NOSITI SAMO PO DOMA.
ZNAĆI GDJE IMA ZA KUPITI STEZNIH GAĆA, I OD KOJE MARKE?
Ja ti imam tzv. stezne gaće i isto sam ih kupila u Rozistepu, tamo u haustoru koji siječe Vlašku ako znaš gdje je to...Hm...marka...nemam ti pojma ali dobro dođu kada idem van da mi stegne kožu viška 8)
Mislim da sam nekaj takvog vidjela u Neckermannovom katalogu.Btw, ima li smisla počet s tim 6-7 mjeseci nakon poroda? Trbuh mi je koma, a prije nisam razmišljala.
Bolje ikad nego nikad. Zar ne?![]()
pa ima ih po katalozima tipa Quelle i sl. možda ti je bolje pogledati rozistep, hospitaliju, dućane sa takvom opremom jer ćeš odmah moći probati i kupiti one koje ti bolje odgovaraju
ima lisca
ja se malo raspitujem u naprijed, pa da obnovim temu...
negdje sam cula da se to nosi poslije poroda, a sa druge strane da ne smijes?!
jel tko zna?
cemu to sluzi?
jel su to bas neke specijalne za poslije trudnoce ili mogu i one standardne steznik gacice?
![]()
ima i onaj ducan za trudnicki ves 'anita". jedan je na jarunskoj trznici, mislim da ima jedan u gundulicevoj
Meni još u 1. trudnoći poznanica preporučila da to svakako nosim poslije poroda. Ja pitala svog gin i on mi rekao da on meni to ne preporuča.Dia prvotno napisa
Tako da nisam nosila, a ne mislim ni sad. Nakon nekog vremena i uz malo vježbe sve će se vratiti na svoje
Mislim da je najbolje da svatko baš za sebe pita doktora.
Ono što ja znam o steznicima je da je super što podupiru djelove tijela ali isto tako pod njima propadaju mišići jer steznik drži umjesto njih pa mišići ne obavljaju svoju funkciju. Mora se uvijek dobro odmjeriti kolika će biti šteta od propadanja mišića, a kolika korist od podupiranja steznikom