Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: STEZNE GAĆE

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno STEZNE GAĆE

MOLIM DA MI NETKO ODGOVORI GDJE KUPITI STEZNE GAĆE, ILI KAKO SE TO VEĆ ZOVE, ZNAĆI GAĆE KOJE DRŽE TRBUH, IMAM STEZNIK IZ ROZISTEPA ALI NJEGA MOGU NOSITI SAMO PO DOMA.
    ZNAĆI GDJE IMA ZA KUPITI STEZNIH GAĆA, I OD KOJE MARKE?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja ti imam tzv. stezne gaće i isto sam ih kupila u Rozistepu, tamo u haustoru koji siječe Vlašku ako znaš gdje je to...Hm...marka...nemam ti pojma ali dobro dođu kada idem van da mi stegne kožu viška 8)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mislim da sam nekaj takvog vidjela u Neckermannovom katalogu.Btw, ima li smisla počet s tim 6-7 mjeseci nakon poroda? Trbuh mi je koma, a prije nisam razmišljala.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bolje ikad nego nikad. Zar ne?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa ima ih po katalozima tipa Quelle i sl. možda ti je bolje pogledati rozistep, hospitaliju, dućane sa takvom opremom jer ćeš odmah moći probati i kupiti one koje ti bolje odgovaraju

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ima lisca

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja se malo raspitujem u naprijed, pa da obnovim temu...
    negdje sam cula da se to nosi poslije poroda, a sa druge strane da ne smijes?!

jel tko zna?
    cemu to sluzi?
    jel su to bas neke specijalne za poslije trudnoce ili mogu i one standardne steznik gacice?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ima i onaj ducan za trudnicki ves 'anita". jedan je na jarunskoj trznici, mislim da ima jedan u gundulicevoj

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    negdje sam cula da se to nosi poslije poroda, a sa druge strane da ne smijes?!
    Meni još u 1. trudnoći poznanica preporučila da to svakako nosim poslije poroda. Ja pitala svog gin i on mi rekao da on meni to ne preporuča.
    Tako da nisam nosila, a ne mislim ni sad. Nakon nekog vremena i uz malo vježbe sve će se vratiti na svoje

Mislim da je najbolje da svatko baš za sebe pita doktora.

Ono što ja znam o steznicima je da je super što podupiru djelove tijela ali isto tako pod njima propadaju mišići jer steznik drži umjesto njih pa mišići ne obavljaju svoju funkciju. Mora se uvijek dobro odmjeriti kolika će biti šteta od propadanja mišića, a kolika korist od podupiranja steznikom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •