-
Čaj Bekunis i dojenje
Imam problema s probavom i htjela sam je malo pokrenuti ovim cajem (voce, voda, zitarice...., sve je ostalo bez rezultata), u ljekarni se nisam snasla, a kad sam dosla doma vidim da pise da nije za trudnice i dojilje. A cini mi se da sam negdje na netu naletila na drukciju informaciju. Zna li netko pouzdano?
-
Potraži na netu neki objektivan izvor. Proizvođači to napišu samo zato što im se ne da raditi testiranja utjecaja na trudnice i dojilje, pa se na taj način zaštite pravno, iako je proizvod možda savršeno ok u trudnoći i dojenju.
-
-
Mozda bolke da uzmes portalak i da s njim probas kroz duze vrijeme, tipa dva tjedna da reguliras probavu. On djeluje tek nakon 24 sata, mozes povecavati dozu. Senu nije uputno koristiti kroz duze vrijeme jer ima negativan ucinak na peristaltiku crijeva. Meni je gastroenterologica preporucila i alge kroz duze vrijeme.ja sam isto imala problema u trudnoci i nakon carskog, rjesila ih kroz mjesec dana kombinacijom portalaka, s puno vode, juhe i kompota.
-
Pokušaj i sa zobenom kašom svako jutro. Preliješ zobene pahuljice vrelom vodom i pustiš da omekšaj, skaše se te dodaš naribanu jabuku i lan te dalje po volji: med, cimet, mljevene orahe/bademe...