-
:D :D , znam da nije smiješno, ali ne mogu vjerovat! Nisam sama! Imala sam temperaturu 37-37.6 sedam godina! Dva mjeseca nakon što sam se zaposlila započelo je teškom glavoboljom (koju inače nemam), lagano natečenim limfnim čvorovima i dizritmičnim EEG-om (javile su mi se theta frekvencije koje se inače javljaju samo u dubokom snu). Odmah su me na ct mozga, ali ništa. U krvi se prikazivalo prisustvo nekog virusa, ali nepoznatog i na vrlo maloj razini.
I tako mjesecima. Onda bi zimi malo pala temperatura jer sam zimogrozna i smrzavala bih se, pa se tijelo ipak malo ohladi. Proljeće-eto je opet. Onda su mi rekli da je to možda moja normalna temperatura jer nisu više znali što bi.
Ali nije normalna-jer iscrpljuje, i osjećam se malaksalo, pijano, ljuljkavo...
I onda su me smjestili u bolnicu 16 dana-bilo mi je ludilo! Jer nije me ništa bolilo, mogla sam spavat koliko me bilo volja (a to ti je bilo po 15 sati) i napravili su mi sve moguće pretrage.
Onda su me optužili da trljam toplomjer (suludo), pa je morala sestra stajati kraj mene 4 puta dnevno dok mjerim (isti rezultat
).
Pa me na kraju uzeo jedan od najboljih doktora u Splitu, a mislim i šire što se infektologije tiče.
Ja sam im bila fenomen! I nakon što je na pretragama sve bilo u redu, dijagnosticirali su mi tvz. Sindrom kroničnog umora!
To zvuči smiješno, ali ako upišeš na google Chronicle fatigue syndrom više nije tako smiješno!
Ako si temperaturu dobila i to ti nije normalna temperatura inače, idi na pretrage, jer mora postojat razlog zašto.
Žena koja je imala sličnu situaciju, našli su joj malu izraslinu na maternici koja se upalila i uzrokovala temperaturu.
Eto ako te još išta zanima, samo pitaj.
Pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma