Ja sam isto imala uvjek kad bi mjerila 37,2 - 37,3 , jedem puno, kalorično i ne debljam se, tako da sam tražila uputnicu za hormone i uzv štitnjače i nalazi su bili sasvim u redu, vjerovatno imam malo brži metabolizam.
Ako misliš na ovo razdoblje, to je bilo prije 5 godina i stvarno se ne mogu sjetiti kako sam se osjećala, ali vjerovatno sam se "nekako" osjećala kad me to nagnalo da mjerim temperaturu iako ne bi bila prehlađena.
S obzirom da mi je trebala 1 godina za drugu trudnoću, počela sam mjeriti bazalnu temperaturu i shvatila da mi je inače pred ovulaciju temp. 36,9, a u drugom dijelu ciklusa 37,2 (preko dana). Tako da može biti da se potrefilo da sam prije uvijek mjerila temp. u vremenu od ovulacije do menstruacije.
A ako misliš na ovo razdoblje pred trudnoću, ne mogu baš reći da sam se osjećala umorno ni pijano, ali kad bi osjetila da me hvataju afani (ono kad ti je čas vruće, čas hladno), odmah bi znala da mi temperatura pada i da ću dobiti menstruaciju.
Što se tiče temerature tijekom dana, naječešće bi je mjerila oko 5 sati i nekad bi znala biti i 37,5. Ne mogu ti reči sa sigurnošću da li mi je padala uveče, ali znam da nikad nije išla ispod 37.
Sjećam se da sam kupila test za trudnoću i to veče prije spavanja izmjerila temp. i bila je 37 i već sam pomislila da je u padu i da će mi test sutradan ujutro sigurno biti negativan, kad ono 2 crtice