Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Što s posteljicom nakon poroda?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nego, pomi, BB je mala beba prema jedenju vlastitih organa, sori.
    ne u mom svemiru
    radije bih pojela posteljicu nego nastupila u bb-u. Čak mislim da bi i u usporedbi s gledanjem cijele jedne sezone bb-a posteljica bila primamljivija. Ajde jednu epizodu bb-a bih mogla staviti iznad posteljice

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    savladavanje tog osjećaja gađenja, koji imaš i kad ti je posteljica u zamrzivaču, pored lignji, je upravo posljedica civilizacije. TO je kulturološki utjecaj.
    i ovdje mislim baš obrnuto - da je gadljivost prema vlastitim izlučevinama kao i prema posteljici kulturološki uvjetovana. Pred nekoliko stotina godina naši preci bi je vjerojatno pojeli - osim možda onih koji su bili civilizacijski i standardom na višem nivou od obične raje. Pred nekoliko tisućljeća pjeli bi je svi bez iznimke.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jel bi ukapsulirala pluća, il gušteraću?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    da je gadljivost prema vlastitim izlučevinama kao i prema posteljici kulturološki uvjetovana. Pred nekoliko stotina godina naši preci bi je vjerojatno pojeli - osim možda onih koji su bili civilizacijski i standardom na višem nivou od obične raje. Pred nekoliko tisućljeća pjeli bi je svi bez iznimke.
    Jel bi onda pojeli i govno vlastito? Meni to dvoje na isto dođe majke mi, ne bi ni jedno ni drugo da mi plate milijon eura. I totalno ne mislim da bi prije par tisuća godina ljudi jeli posteljice svojih beba, NO WAY!

Ma fuj, meni je pregadno kad neko jede govna iz nosa, a kamoli ovo s posteljicom, to mi je na nivou muževih priganih jaja!

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku

Ma fuj, meni je pregadno .......... to mi je na nivou muževih priganih jaja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •