Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Što s posteljicom nakon poroda?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pomikaki, sisavci ne jedu svoje dijelove. osim ako nisu prisiljeni. ima primjera. i među životinjima i ljudima kanibalizma. čak i u doba prahistorije, kanibalizam se javljao samo kod velike gladi. kao oni sportaši na andama.
    ili, u nekim plemenima, radi vjerskih razloga. ono, za snagu il štaveć. dakle, isključivo kulturološki uvjetovan. kao ovo jedenje posteljice.
    kakvi preci prije par stotina godina?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pomikaki, sisavci ne jedu svoje dijelove. osim ako nisu prisiljeni. .
    eee,nije istina!imas li macku,jesi ikad gledala okot macica? macke su sisavci a mama macka zubima rastrga posteljicu da izvadi macica i onda je pojede!!!
    pretpostavljam da to nije jedini primjer u zivotinjskom svijetu...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    eee,nije istina!imas li macku,jesi ikad gledala okot macica? macke su sisavci a mama macka zubima rastrga posteljicu da izvadi macica i onda je pojede!!!
    pretpostavljam da to nije jedini primjer u zivotinjskom svijetu...
    ajd dobro. nemam mačku i vjerujem ti. malo gledam sad po netu. svinje znaju pojesti i svoju mladunčad. no ok.

ja naprosto ne mogu vjerovati da pišem i čitam po netu o jedenju posteljice. ljudskog organa. ok, u kapsulama.

nego, evo ideje za onaj drugi topik, mali mamin posao kod kuće. kako ide ovaj majuskin link:

Just Encapsulation Please($150):

**My Placenta is Beautiful!($200)*
    ♦ all of the 'Just Encapsulation Please' package
    mother essence tincture in a 9oz glass jar
    placenta prints

The Mother Load($250):
    ♦ all of the above packages (minus mother essence tincture)
    ♦ a quart of placenta tincture with a starter tincture in a glass dropper bottle

**Our most popular package**
    zanimljivo je da postupak uopće nije kompliciran. opereš, spržiš, osušiš, samelješ, napuniš kapsule. a opet biznis biće cvjeta. ono, kad je u kapsulama progutaš, al treba posteljicu u padelu stavit i na vatru. to je već malo teže.

ima li još netko poriv za povraćanjem kad razmišlja o jedenju posteljice?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja naprosto ne mogu vjerovati da pišem i čitam po netu o jedenju posteljice. ljudskog organa. ok, u kapsulama.

Meni je taj dio s kapsuliranjem baš najzanimljviji - to je zaista iskonski povratak prirodi. Ima li išta prirodnije od kapsule?

Nego, vezano uz ove usporedbe sa životinjama - meni to ne drži vodu. U prirodi su još uvijek na snazi zakoni evolucije i preživljavanje najjačih. Tako npr. ptice češće hrane ptiće koji jače otvaraju kljun, zbog toga jer su najjači i imaju najviše šanse za preživjeti. Ovi slabiji dodatno slabe jer dobivaju manje hrane. Slično se ponašaju i mnoge druge životinjske vrste.
    Mi ljudi to ne činimo.
    Štoviše, zar se baš ovih dana nismo grozili nad pričama o gladnoj djeci u Africi koju roditelji napuštaju kako bi prehranili one koji imaju više šanse za preživljavanje... prestrašno

Hoću reći, kad neke stvari, uobičajene u životinjskom svijetu, stavimo u kontekst ljudske vrste stvarno zvuče loše.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja naprosto ne mogu vjerovati da pišem i čitam po netu o jedenju posteljice. ljudskog organa.

ima li još netko poriv za povraćanjem kad razmišlja o jedenju posteljice?
    Prvo - ne mogu ni ja.
    Drugo - imam ja.

Treće - ovi recepti s posteljicom su mi više nego odvratni i jezivi.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ajd dobro. nemam mačku i vjerujem ti. malo gledam sad po netu. svinje znaju pojesti i svoju mladunčad. no ok. ja naprosto ne mogu vjerovati da pišem i čitam po netu o jedenju posteljice. ljudskog organa. ok, u kapsulama. nego, evo ideje za onaj drugi topik, mali mamin posao kod kuće. kako ide ovaj majuskin link: zanimljivo je da postupak uopće nije kompliciran. opereš, spržiš, osušiš, samelješ, napuniš kapsule. a opet biznis biće cvjeta. ono, kad je u kapsulama progutaš, al treba posteljicu u padelu stavit i na vatru. to je već malo teže. ima li još netko poriv za povraćanjem kad razmišlja o jedenju posteljice?
    Ja se dugo nisam ovaka ismijala nekoj temi, ili nekom pisanom tekstu, kao što se drapam na ovo. Plačem, i grčim se i ne mogu do daha doć.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •