-
Pozdrav,vidim kod vas svih je progesteron u granicama, moj progesteron je na 14 dc bio 0,500 nmol/l,a 21 dc jos manji 0,440 nmol/l,
a ref. vrijd. su:
lutealna f 11,6-68,9
ovulacija 1.7-2,4
Inace ja nemam nikakvih problema sa zatrudnjivanjem,od treci put sam ostala trudna kad sam se tek udala,a drugi put posle 2 mjeseca,iako sam prvi put morala na kiretazu,ali plod nije sam otisao,kako bi trebalo biti zbog tako niskog progesterona,a drugi put sam morala prekinuti trudnocu 15 dana prije termina poroda zbog anomalije ploda...ostali nalazi su svi dobri,radila sam neke nalaze koje uopste vi ovde ne spominjete,jer kod nas nema problema za uputnice ni u domu zdravlja samo treba naci dobru gin...sad me zanima,citala sam ove vase postove i sve imate problema sa zatrudnjivanjem, ja nemam s tim problema kao ni sa odrzavanjem ploda jer zbog ovakvog progesterona ja sam trebala odmah imati spontani a morala sam tako kasno u 9 mjesecu prekinuti jel progesteron utice na jos nesto osim sto se bavi zutim tijelom...sad me sve zbunjuje...
ako iko zna bilo sta o ovome molimvas da mi javite....i jel iko ima ovako nizak progesteron...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma