-
Prilicno mi je hitno, pa ako bi neko mogao da mi pomogne: naime, trebala bih uraditi nalaz progesterona, sutra (subota) je 21. dan ciklusa i lab. radi.
Problem je u tome sto su moji ciklusi prilicno zbrckani, katastrofalno variraju - od dva mjeseca do 21 dan (vrlo rijetko ovako kratko, zapravo samo se jednom dogodilo). Evo primjera posljednja tri: dva mjeseca, 21. dan a ovaj posljednji tacno 28. dana. (Imam hasimoto i hipotireozu, pa dr pretpostavlja da i to moze uticati). Nisam pratila plodne dane, nikada nisam ni imala neki poseban osjecaj za to vrijeme.
E sad, kako mi je dr danas nedostupan za pitanja, ne znam da li da idem sutra ili u ponedjeljak vaditi progesteron? Sta mislite?
Mislim, uopce ne znam sta da radim, jer mi je ovo sad prava lutrija, kad li ce stici ovaj mjesec? Da sam barem kupila trakice za ovulaciju pa pratila bila bih pametnija. A kako sam u prvom dijelu ciklusa vadila prolaktin htjela sam u istom cilusu i progesteron da se vidi kako izgleda kroz jedan ciklus. (Pisala sam vec ranije da sam imala 3 spontana.)
Posljednje uređivanje od biserko : 31.10.2014. at 12:57
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma