-
In33...Hvala ti draga na iscrpnom odgovoru, zahvaljujuc tebi jucer sam se smirila jer sam uistinu vec bila na rubu zivaca, da ne pricam o zbunjenosti!
Evo sad cu ti kopirat svoju pricu sa Mib, cisto da vidis i moj slucaj:
Ja 31, mm 34.
Pokusavamo vec 3,5god.
a) Ja sa 18 godina izvadila dermoidnu cistu, na zalost i ljevi jajnik u Petrovoj. Probali laparaskopski, nisu mogli, pa me otvorili.
Sredila sa hormonima ovulacije u desnom jajniku.
1. Spermiogram:Astenoteratozospermia ( Petrova)
2.Bila na Inseminaciji ( 3-4.4. spontani - Biokemijska trudnoca)..
3. Kasnije operacija Varikokele mm-a ( godinu kasnije), u 7mjesecu ovog ljeta..
4. tri mjeseca nakon operacije spermiogram: Oligoasthenozoospermia ( SD)... Dakle pogorsao se!
5.Vadili briseve-sve ok.
Vadila ja hormone, po doc sve u redu..meni bila cudna malo kombinacija FSH i LH..al ok..
6. prosinac 2005, IVF:
13 jajnih stanica, 2 mi vratili, jedan otisao, 10 mi smrzli ( imam 5 3-dnevnih e. i 5 blastocista). IVF nije uspio, nije se primilo.
7. April/2006, FET:
2 blastociste su mi vracene, ali nije uspjelo...
17.05.2006. bila na kontroli svih imunoloske pretraga mm i mene, sve bilo u redu.
U 8mj./06. Cista velika 6X7cm, zavrsila u bolnici, no Proverom je rijesila...
12mj./2006. M kasni 15dana, vadim betu:1,50 (kazu opet biokemijska t.)
..u meduvrmeneu terapija Utrogestanom..
10.04.2007. ponovljen spermiogram: Asthenoteratozoospermia ( indiciran AIH) - najbolji nalaz do sada!
11.04.prvi dogovor u Petrovoj (do sada isla privatno), kod Strele: IVF imam dogovoren 4mj.2008. No, do tada Inseminacije. (e da HSG vec ucinila i jajovodi ok)
6mj.2007.narucena tu u Puli da probamo Inseminaciju i zato sam ponovno vadila hormone, ostatak price znas....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma