-
Osim već nabrojanih pekmeza, kompota, smrzavanja svježih (samo očišćenih), ne zaboravi na kolače s breskvama.Ja sam pravila i pite s prhkim tijestom i savijače (štrudle) s korama (jufkama) i s lisnatim tijestom. A mogu se i u razne kreme dodati i u sladolede. Sve što i inače praviš s voćem. Samo očisti od koštice, a za guljenje po volji - ako ti po strukturi ne smeta kožica, ostavi ju. A ako su dovoljno zrele, onda će se kožica sama guliti čim zarežeš breskvu, skoro u jednom potezu.Ako imaš nekakav sokovnik, ubaci i njih u kombinaciju za pravljenje svježih sokova - dodaš im koju jabuku i mrkvu i limun (i već što imaš i što ti se sviđa od kombinacija), a možeš i samo njih. Sok je super, samo to je svježe i treba se brzo popiti jer se inače počne kvariti. Moji obožavaju takve sokove, a ovo ljeto su bili uglavnom od bresaka, raznih vrsta.A možeš i u frape - mlijeko, breskve i po volji malo šećera i sve to u blender i eto ti neki međuobrok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma