Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Vinogradarske breskve

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1

    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    252

    Početno

    Čula sam od jedne gospođe da se mogu svježe breskve pofuriti vrućom vodom i da se onda kožica lakše odljepi ako se želi peći bez kožice, jel netko možda tako radio ?

    Ja to radim, zapravo slično. Zakipim vodu, ubacim breskve i nakon 1-2 minute sve izlijem na veliko cjedilo. Kožica se jako lako skida.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,026

    Početno

    Citiraj roman972 prvotno napisa Vidi poruku
    Čula sam od jedne gospođe da se mogu svježe breskve pofuriti vrućom vodom i da se onda kožica lakše odljepi ako se želi peći bez kožice, jel netko možda tako radio ?

    Ja to radim, zapravo slično. Zakipim vodu, ubacim breskve i nakon 1-2 minute sve izlijem na veliko cjedilo. Kožica se jako lako skida.
    Da, znam za to ali mi je šteta, jer kožica je u džemovima definitivno najbolji dio. Izdvojim samo one koje su oštećene ili jako crne.

  3. #3

    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    252

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, znam za to ali mi je šteta, jer kožica je u džemovima definitivno najbolji dio. Izdvojim samo one koje su oštećene ili jako crne.
    Slažem se, ja to radim kad mi trebaju za kolač ili kompot.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •