Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: što sad?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Blekonja, da li ti ustvari želiš dalje dojiti na cici ili pronaći mlijeko koje tvoja beba hoće?
    Ako želiš podršku za prestanak izdajanja, ja ti ju dajem. Svojoj curici si dala mjesece svoga mlijeka i ako više ne možeš, nemoj. Bitno je da i mama bude dobro. Ona sada može jesti i drugu hranu i mlijeko joj nije više jedino. A ti ćeš otkriti koje joj se adaptirano sviđa. Sigurno.

Ali, probaj ju staviti na cicu, ona je sada velika i jaka i moći će vući. Namaži obilno bradavicu mlijekom da osjeti ukus. Samo pazi da ti ne ozlijedi bradavicu ako naglo povuče, jer one i nisu učvrsnule, izdajanje ih ne očvrsne, zar ne?

Jedno ili drugo, važno je da ste obje zdrave i sretne.

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako želiš podršku za prestanak izdajanja, ja ti ju dajem. Svojoj curici si dala mjesece svoga mlijeka i ako više ne možeš, nemoj. Bitno je da i mama bude dobro. Ona sada može jesti i drugu hranu i mlijeko joj nije više jedino. A ti ćeš otkriti koje joj se adaptirano sviđa. Sigurno.
    Jedno ili drugo, važno je da ste obje zdrave i sretne.
    Slažem se napisanim, apsolutno. Nisi loša mama ako se prestaneš izdajati i prebaciš dijete na AD. Mislim da je najvažnije da si ti njoj smirena mama, najvažnije.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj thaia28 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se napisanim, apsolutno. Nisi loša mama ako se prestaneš izdajati i prebaciš dijete na AD. Mislim da je najvažnije da si ti njoj smirena mama, najvažnije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •