Stranica 16 od 21 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1039

Tema: U kojem tjednu ste saznali spol djeteta?

marica70 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ja sam valjda jedna od rijetkih koja nije htjela znati spol ali bila sam uvjerena da je dečko cijelu trudnoću i na kraju sam i pogodila ) valjda majčinska intuicija :D

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Baš sam danas bila na pregledu (12 tjedana) i doktor mi nije spominjao spol. Nije ni pitao želim li znati (niti sam ja znala da se to već može vidjeti ) pa pretpostavljam da onda nije ništa vidio

Ali ja sam isto jedna od onih "čudnih" koje ne žele znati... I fakat mi se svi čude kad to kažem. Pa se ja čudim njima što mi se čude... Glavni argument im je: "Pa kako ćeš znati kakve stvari da kupiš?" Zanima me samo što je s onim slučajevima kad ti na jednom pregledu kažu jedno pa na drugom drugo pa na trećem opet prvo... Kako onda znaš što da kupiš?

A baš bih se voljela iznenaditi...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Zaboravila sam još nešto...

Nekoliko žena mi je reklo kako su odmah ZNALE što nose pa sam se ja osjećala kao loša osoba jer uopće nemam nikakav osjećaj Imam maaaalu skrivenu želju, imam čak i ideju što bi moglo biti (sudeći po datumu ovulacije i začeća), ali ne želim to potencirati. Nek' bude iznenađenje!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije valjda da ti je Chinese predictor rekao kojeg spola ce biti dijete.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ma nije... Imam jednu frendicu koja me stalno forsira s tim i tupi mi što ću roditi (a usput rečeno, ne želi me doživjeti kad kažem da znam koji je dan dijete začeto ).

Nego, čisto ono što smo naučili na biologiji - dan i položaj - jer muški su spermići lakši i stoga pokretljiviji, ali imaju manje hrane pa brže ugibaju, dok su ženski teži, slabije pokretljivi i imaju više hrane.
    No, i ovdje se radi o vjerojatnosti, odn. i tu postoji određen udio beba koji se ne želi tome pokoriti. Ili su neki spermići tvrdoglavi

Edit: Ta frendica tvrdi da je taj chinese predictor svima koje ona zna pogodio ishod. Meni nije jasno na temelju čega bi to trebalo raditi.
    Posljednje uređivanje od mishekica : 12.07.2012. at 06:35

marica70 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

zato danas robica i sve stvari dolaze u neutralnim zelenim, žutim, bijelim bojama pa lako za to a tak i tak ne kupuješ odmah djetetu sve što će mu trebat do 5. godine, nego samo u startu vjerujte mi da je to najljepše iznenađenje koje možete dobiti

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prema gotovo svim novijim istrazivanjima, dan i polozaj su rekla-kazala mitovi, kao i Chinese predictor, koji meni gata curicu.

S pimpekom, izgleda.

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Proguglala sam taj chinese predictor- i meni predviđa curicu. Nije da mu vjerujem, ali ne bih imala ništa protiv.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj marica70 prvotno napisa Vidi poruku
    zato danas robica i sve stvari dolaze u neutralnim zelenim, žutim, bijelim bojama pa lako za to a tak i tak ne kupuješ odmah djetetu sve što će mu trebat do 5. godine, nego samo u startu. vjerujte mi da je to najljepše iznenađenje koje možete dobiti.
    No, pa to i ja velim, a ljudi me u čudu gledaju. I to velika većina (dobro, ne zna ih puno za trudnoću, ali ti koji znaju se čude k'o pura dreku ).
    Ja se sjećam kad je moja mama bila trudna i moje tete i sestrične (kraj osamdesetih / rane devedesete)... Nitko nije znao kojeg je beba spola. Onda smo odjednom u američkim filmovima vidjeli da se to može. Pa su neke žene koje znam išle k privatnom ginekologu i plaćale da to saznaju... Pa je to onda odjednom postalo normalo i sad svi mogu saznati kad hoće. Ja sam nostalgična i fali mi element iznenađenja.

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Prema gotovo svim novijim istrazivanjima, dan i polozaj su rekla-kazala mitovi, kao i Chinese predictor, koji meni gata curicu.
    S pimpekom, izgleda.
    Uh, to me veseli
    A što se tiče tvoje situacije s Kinezima, jesi sigurna da nisi lagala za godine?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mene, recimo, uopce ne zanima takvo iznenadjenje. Ako se moze znati, zelim znati.

Nisam lagala za godine; opcepoznato je da imam 17.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni kinez isto predviđa curu. ali po onome što je izbacilo u tom kalendaru, mogućnost za curu je jedno 6 puta veća nego za dečka. , koji god da datum stavim. tak da...

marica70 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

mishekica vidiš da nas ima još koji uživamo u takvim iznenađenjima ako ti ne želiš znati spol, nitko te ne može natjerati :D

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

mishekica vidiš da nas ima još koji uživamo u takvim iznenađenjima ako ti ne želiš znati spol, nitko te ne može natjerati :D
    Osim ako je pišonja pa se sam ukaže na pregledu

Usput, i ti si baš skroz čudna...

marica70 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

hahahahah a takva "čudnost" je meni skroz ok :D

a ak silno želi pokazati da je dečec onda je to neki znak... valjda se boji da mama ne kupi barbike i sve rozo :D ili obrnuto

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

u 26 tt doktor je potvrdio da nam stiže pišulja.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

22+5 i jasno vidljiv pimpek.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

a ak silno želi pokazati da je dečec onda je to neki znak... valjda se boji da mama ne kupi barbike i sve rozo :D ili obrnuto
    Moguće Moj dragi muž cijelo vrijeme govori (još i prije nego smo uopće planirali djecu) kako se boji imati kćer jer ga je strah kako će je uspjeti odgojiti. Onda ja kažem da će biti na mene ako imamo sreće pa jadnog čovjeka bacim u još veći očaj Ali mi se sad sve nekako čini da navija za curicu, mada neće priznati

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    22+5 i jasno vidljiv pimpek.
    Kinezi su pogriješili. Šmrc.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su Kinezi predvidjali muško a i ja bila ubjedjena da će biti muško ali do sada po svim UZV je curka
    kaae znaći ipak je Šunko

marica70 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Moguće Moj dragi muž cijelo vrijeme govori (još i prije nego smo uopće planirali djecu) kako se boji imati kćer jer ga je strah kako će je uspjeti odgojiti. Onda ja kažem da će biti na mene ako imamo sreće pa jadnog čovjeka bacim u još veći očaj Ali mi se sad sve nekako čini da navija za curicu, mada neće priznati

hahahahahaa, iskreno i mene je nekako pomisao na curicu strašila kad vidim kakve su današnje generacije, sve gore i gore... nekak je s dečkom lakše, valjda :D vidjet ćemo još hhh
    al ja uvijek kažem, ko i svaka druga mama, bitno da je zdavo )

piramida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hahaha

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

al ja uvijek kažem, ko i svaka druga mama, bitno da je zdavo )
    Meni je to prije zvučalo kao floskula, ali sad kad sam u toj situaciji - stvarno mislim tako
    Posljednje uređivanje od mishekica : 20.07.2012. at 20:50

slonicanelica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kod nas ovaj put već visilo s 12 tjedana a potvrđeno s 2o tjedana.
    dakle stiže nam braco ponovno.

piramida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj slonicanelica prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas ovaj put već visilo s 12 tjedana a potvrđeno s 2o tjedana.
    dakle stiže nam braco ponovno.
    Tako rano se vidio visuljak?
    I mi bi jednog mališana nakon curice. Idem 1.8. pa se nadamo da će ovaj put vidjeti spol. Ne mogu više izdržati!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam valjda jedna od rijetkih koja nije htjela znati spol ali bila sam uvjerena da je dečko cijelu trudnoću i na kraju sam i pogodila ) valjda majčinska intuicija :D
    Da. Stvarno čudesna majčina inuticija. Reci mi, kolika je bila šansa da pogriješiš? 3,773411%?

piramida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jos uvijek nisam saznala...

piramida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa izludjet ću
    Opet nisam saznala spol. Beba je bila u čudnom položaju i nije mogla vidjeti. Na tren joj se učinilo kao da vidi nešta među nogama,ali neće potvrditi.
    A ja bi HTJELA da beba ima malog mikija
    Sad me samo zaintrigirala -.-
    I sad opet čekam do 27.9.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam svom doktoru rekla da ne želim znati. A i dalje mi se svi okolo čude.

MartyLove avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

U 13 tj rekao mi je da je curka ali to je stavio pod upitnik jer je jos rano ali ja osijecam da je curka od samog pocetka. Hihihi bilo bi zanimljivo da je fulao ))

delitza avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Tek je u 19. raširila noge Od onda do sada (33 tt) svi potvrđuju da je cura, reklo bi se da je onda istina.
    Posljednje uređivanje od delitza : 08.10.2012. at 09:56

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

u 13 tt rekli da je vjerojatno curica, potvrđeno u 21 tt. jupiiiiii!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

u prvoj trudnoći u cca 16tt dr rekao da je curka, imala sam osjećaj da je curka od samog početka
    u drugoj još prije pozitivnog testa znala da je dečko, doc potvrdio u 15tt
    e sad, u trećoj je još jako rano (8tt) i ovaj put nemam ama baš nikakav osjećaj - po mučninama koje su iste ko u drugoj t mislim da je dečko, ali nisam zier ko prva dva puta
    negdje oko dobitne ovulacije sam sanjala da sam t i da mi je dr rekao da je dečko i kak govorim mm-u "ti znaš da to znači da ćemo morati ići na četvrto?" (kćer hoće seku)
    Posljednje uređivanje od blondi : 10.10.2012. at 13:15

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo do dan danas 19 tt nije vidjela spol....nadam se uskoro cemo i mi znati

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

U 13tt gin rekao ima nešto impozantno među nogama ali prerano je za tvrditi 100% .......u 18tt potvrđeno da je dečko i u 23tt još jednom potvrđeno.
    Naime naš dečkić svaki put čim poćme pregled uredno raširi nogice da pokaže svoju muškost

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Na čuđenje okoline nisam htjela znati spol. Htjela sam da nam bude iznenađenje

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj bubiloo prvotno napisa Vidi poruku
    U 13tt gin rekao ima nešto impozantno među nogama ali prerano je za tvrditi 100% .......u 18tt potvrđeno da je dečko i u 23tt još jednom potvrđeno.
    Naime naš dečkić svaki put čim poćme pregled uredno raširi nogice da pokaže svoju muškost
    baš sam se od srca nasmijala ovome!
    Naime, i nama je u 12tt ginekolog rekao da vidi mali visuljak ali da je još rano za potvrditi! Jako bi htjela da bude dečko, ali prvemstveno nek bude živo i zdravo
    Sad čekamo još 3 tjedna pa se nadam da će i naša beba raširiti nogice i odagnati svaku sumnju u svoju muškost

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

u 21.tt saznali da je dečko. prije toga je bebač bio sramežljivko i nije se nikako vidio spol .

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cestitke! Kako kazu: "Nek je samo zivo, zdravo i pravo"

little J! avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

i ja cijelo vrijeme imam osjećaj da je muškić, vidjet cemo za tri tjedna jesam li se prevarila

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Danas, 15+5 bili na uzv i izgleda da je CURA!!!!

Bas sam uzbudjena, jos samo da se sljedeci put potvrdi i yupiiiiiiii !!!!!!!!!

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

meni se u 16TT nije beba dobro okrenula i onda u 20TT doktor ko iz topa rekao da je muško

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Palcicazg prvotno napisa Vidi poruku
    meni se u 16TT nije beba dobro okrenula i onda u 20TT doktor ko iz topa rekao da je muško
    E ovakav scenarij ja ocekujem za 8 dana ( mada mu se i sa 16+3 "ucinilo" da je musko, ali nije htio tvrditi) ...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas, 15+5 bili na uzv i izgleda da je CURA!!!!

Bas sam uzbudjena, jos samo da se sljedeci put potvrdi i yupiiiiiiii !!!!!!!!!
    Znam kako si uzbuđena, a mogu misliti kako je tek tata! Kad smo MM i ja gledali u slikicu gdje se vidjelo da je curica, srce nam je bilo prepuno.
    Naravno da kad želiš dijete nije spol bitan, ali ne možemo reći da vidjeti bebu suprotnog spola od ono dvoje doma, nije sreća. Jer je.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja bila u 20 tt na 4D i beba skupila nogice i nismo vidjeli spol ))

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

u 20 tt saznali da nam stiže djevojčica!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    u 20 tt saznali da nam stiže djevojčica!

Mama zna

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku

Mama zna

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

U 18 TT tvrdi da je djevojčica, (a sve babe kažu dečko :D). Nama savršeno svakako!

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Prije 30-tak godina, kada sam bila "stara prvorotkinja", ultrazvuk se prakticirao samo tu i tamo po potrebi, kada je liječniku nešto bilo "sumljivo". Nisam se usudila "zanovjetati" sa spolom djeteta, tako da smo u pravilu saznali na porodu. Čekaš da zaplače, prilazi babica sa zamotuljkom i kaže dobili ste lijep-u/og. Od uzbuđenja možda i ne čuješ pravo...
    A ovo da baka (i dide) znaju pogoditi spol djeteta je istina.
    I sama kao baka imam neobično iskustvo: kada mi je kćerka rekla da je možda trudna, bile smo vani, pogledala sam u nebo i rekla "dobrodošao Edi (tako se je zvao pokojni otac od zeta, pa sam valjda pomislila da će dijete nazvati po njemu)".

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

[QUOTE=baka;2256724
    A ovo da baka (i dide) znaju pogoditi spol djeteta je istina.
    I sama kao baka imam neobično iskustvo: kada mi je kćerka rekla da je možda trudna, bile smo vani, pogledala sam u nebo i rekla "dobrodošao Edi (tako se je zvao pokojni otac od zeta, pa sam valjda pomislila da će dijete nazvati po njemu)".[/QUOTE]

Prekrasno! Naježila sam se na ovo!
    Draga bako, nadam se da je i moja majka pogodila...možda otkrijemo sljedeći tjedan na pregledu!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Saznala jučer, sa 21+4. Dr me pregledava i odjednom pita: jeste znali da je curica?, ja se nasmijem i velim da nisam znala do sad.....Dobro da nismo od onih koji se žele iznenaditi na porodu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •