u 18 tjednu rečeno da je dečko 90% te potvrđeno u 29tjednu ...čak mi je dr dao slikicu s pišom da pokažem tati![]()
u 18 tjednu rečeno da je dečko 90% te potvrđeno u 29tjednu ...čak mi je dr dao slikicu s pišom da pokažem tati![]()
Evo ja saznala danas sa 27+1.... kaze bit ce princezica![]()
![]()
Ja sam oduvijek htjela curicu i ispalo je da je prvi dečko a drugi put se posrećilo pa je došla cura..... Samo kaj je dečko toliko mili i dragi i dobar a cura je totalni vražičak....a ja mislila da bude obrnuto.....
U 16. tjednu, na nekom super-duper UZV-u.
Sad na zadnjem pregledu se naša mala toliko "pokazala" da mi je došlo da viknem "Pokrij se, dijete, pokrij se!".![]()
U prvoj trudnoći sam saznala spol sa 14 tj.
A sada u drugoj ćemo vidjeti.
Taman ću za dva tj. na pregled i tada će biti 14 tj. pa možda saznamo spol.![]()
Ja sam u 23 saznala da je curica na 3d u Harniju, a na redovnom pregledu na Sv. Duhu u 28+5 je teta rekla da joj se čini da je dečko. Na moje pitanje da li joj se čini vidi se šta je ili nevidi je rekla da se nevidi dobro. Tako da potvrdu spola čekamo na slijedećem ultrazvuku 01.07. Ja mislim i nekako osječam da je ipak princeza. :?
Poprilično kasno kad vas čitam, u 23. tjednu![]()
meni dr. harni sad sa 16 + 2 rekla da misli da je cura, al da se ne vidi dobro. ja vidla 3 crtice - ne lici mi na onog pisu kojeg sam vidla sa 14 + 3 u prvoj trudnoci, pa ja vjerujem da je curka.
ja sam isto vidila u 16+3....
vidila mi je pišu pa sam ja pretpostavila da će imat "velikog" kad ga je tako rano uočila...hihi
Jučer smo bili u poliklinici Vili sa 14+5 i dr. kaže da bi mogla biti curica :D
Za Doriana mi je rekla sa 14+3 da bi mogao biti dečko i pogodila je!
U 22. tjednu. Do tada je mali skrivao međunožje na svakom ultrazvuku. A sad se baš bio razmahao.
Nama je sada u drugoj trudnoći u 13.tjednu rekla da je vjerojatno curica ali da može pogriješiti jer ne vidi još dobro, a sljedeći put, odnosno u 17.tjednu je to 100% potvrdila.Ipak je dobro vidjela!![]()
Sa 15 tj. mi dr. natuknuo da bi mogao biti dečkić, ali sa 20 tj. je definitivno potvrdio da je muškić jer se raširio i pokazao u punom svjetlu![]()
u 16 tj. mi je dr. rekao da je sigurno curica.
Sa 16 tj. je dr "uhvatio" na ekranu jako lijepog pišonju. Dao nam je slikicu za uspomenu. Napisao je kompjuterski RAZARAČ.![]()
Sad sam u 12.tj. i uskoro idem na pregled. Sve se veselim, ali mislim da je još ipak rano... :/ Pogotovo ako bi bila curica koju si jako želim...![]()
I meni je sa 16 tjedana rekao dr da je sigurno curica![]()
Za prvo, moju malu curicu, rekao mi je u 20. tj., a sad u 16.tj. rekao je da je dečko, ali pošto sam ja htjela curicu, potvrdit će mi na sljedećem pregledu.
mi tj MM pa onda ja saznali kad se N rodila![]()
do tada se nije vidjelo,a i nisam isla na puno uzv-a i više mi nije ni bilo važno.
a sad vidim da je curkaMihovil prvotno napisa
super, cestitam!
S prvom trudnocom sam imala cijeli show do 6 mjeseci se nije znalo sto je pa je rekla curica pa nasljedecoj kontroli decko pa na drugoj kontroli curica i ja poludila i vise nisamhtjela znati sto je dok ne izade van iz mene....
S ovom trudnocom sam napravila nesto totalno drugo... kolegica radi sa DNA analizama tako da sam otisla kod nje i vec sa 11 tj sam saznala da je decko...
Moje se zlato tek u 7. mj odlučilo pokazati, prije ili bok ili rukica među nogama i sl. Sad sam u 18 tj. išla na UZV (i prvi put i sad kod uglednog privatnika koji se zbog nas potrudio dobro pogledati) i opet se ne vidi. Imam osjećaj da je dečko,. Zašto..., ne pitaj me, nemam pojma, naprosto osjećaj!
To si samo dala krv na analizu?Jonna prvotno napisa
u 25tj.rekli da je cura,a tako je bilo i u prošloj T.
Da Ora
Izvadili su moju krv i po broju krompsoma su skuzili sto je...![]()
u 13. tjednu se već vidjelo da je dečko, mali se pokazuje bez imalo srama![]()
isto u 20-tom
do tada nisam ni isla na UZ, ako izuzmemo prvi u 6 i po nedelja.
rekao je decak a mi ne verujemo dok ne vidimo.
nisam dalje istrazivala, ali mogu da pogrese
u 21. tjednu je doktorica rekla da imamo velikog pišu i 2 jajčeka, miriše na dečka
u 20 tj lijepo nam ga je pokazao![]()
2 jaja i pimpek ( kako je dok. rekla)![]()
a ja sam mislila da je cura...![]()
dorice i moja je rekla istim rječima, ali sam bila u strahu da će moderatorice izbrisati pa sam sama korigirala![]()
![]()
![]()
( a, da nam nije bila ista doktorica, ja bila na Merkuru, a dr. V. F.)
U prvoj T. sa 24tj. su nam rekli da je curica. Tako je i bilo, a sada već sa 15tj dr. je bila sigurna da je muškić...Vidit ćemo...
Ora čestitam![]()
nismo znali do samog kraja, makar je izgledalo kao curica...i ispala curica)))
pisala sam prije u prvoj trudnoći u 12 tjednu a sada u 10 tjednu.kod nas nema iznenađenja.
U prvoj trudnoći s 13. tjedana - dečko,
sada tek s 20. tjedana - curka.
saznali u 21 tjednu,dečko![]()
e pa ja sad stvarno vise nista ne znam-
Najprije su nam u 18tj rekli da je decko, pa je to u 25tj 3D UTZ potvrdio, i da bi sad odjednom u 31 tj rekla da je cura :? na koncu, sve je dobrodoslo ali bi apsolutno rado znati sto je![]()
je nekome bilo tako jedno pa drugo?
baš vas čitam i baš i mene zanima šta će biti.
ja sam još prije trudnoće, jedno par mjeseci, možda 4-5 sanjala 2 puta za redom da rađam i oba puta sam sanjala prekrasnog dečkića.
kad sam ostala trudna, sad 15 + 1 nisam još ništa sanjala, ali čitavo vrijeme ima neku jaku inklinaciju za dečka, nemam pojma zašto. čak i kad pričamo muž i ja već nam se par puta desilo da kažemo on ili njemu.
i sad me baš zanima šta će biti.
jučer je ginica probala dokučiti što je, ali nije se još vidjelo, nekako se na stranu okrenula beba tako da sam mogla vidjeti čitavu bedrenu kost, ali ne i ono između 8)
a šta se tiče želje, pa u stvari nam je svejedno. samo da je zdravo i sve ok, lako za spol.
Evo mi smo upravo saznali sad sam 20+4 i imamo malenu curicu, i u prvoj T sam saznali u 20 tj. :D
RozaGroza DA SUPER JE, bas mi se sad nesto sve promenilo jer imamo decka pa znamo kako je a sad curica hahaaa :D malo sam sludjen od svega. A ti u kom si tjednu?![]()
Brzinski da nas ne zbace radi offtopičarenjaDans sam 12+5, to je valjda u 13 tjednu.
Čestitam na maloj pišurici, koje će to veselje biti, dečko i cura, baš cool!![]()
evo, citiram sama sebe...ipak je deckoBP prvotno napisa
Blago vama cure. Ja sam isto u prve dvije trudnoce relativno rano saznala. Prvi puta decko, drugi puta curica a sada sam vec 30+5 i beba nikako da se pokaze, kada dodemo na ultrazvuk (kao danas npr.) samo sumiri skupi nogice i nista. Ima jos vremena ali ja bi tako rado znala narocito sto mi je gin. rekla da sam dva prsta otvorena pa se nadam da beba nece uraniti a mi jos ni imena nemamo.... :shock: