Ja sam sasznala u 19. tjednu, tj. rekla mi je da ona misli da je dečko ali kao nije 100% sigurna.....pa vidjet cemo na iducem UZV-u ako bude raspolozen ko prosli put da nam pokaže![]()
Ja sam sasznala u 19. tjednu, tj. rekla mi je da ona misli da je dečko ali kao nije 100% sigurna.....pa vidjet cemo na iducem UZV-u ako bude raspolozen ko prosli put da nam pokaže![]()
Meni je doktorica u 20-om tjednu rekla da je skolska curica jer vidi neke tri paralelne linije, kao karakteristika zenskog spola. nakon toga vise nikad nista nije vidjela. Sad sam trudna 35 tjedana. Kako cesto znaju promasit s curicama, zanima me da li netko zna nesto o te tri linije?
s 18 da je pišulinac, čaksam i ja skužila, jer se moje dijete voljelo pokazivati. i sad to radi, barem 10x na dan kaže da ima pišu 8)![]()
ja sam bila u 25 tjednu kad mi je doktor reko da je curica ja presretna obožavam curice ka sm ponovo otišla na pregled u 28 tjreko je da je dečko a moj muž je stalno govorio da je dečko kaže otpočetka sam znao da je dečko i tako i bilo sad mi ponovo potvrdio da je dečko malo sam tužna ali šta ču rodit se mora šta je da je a mm je presretan
Za prvo dijete su mi odmah rekli da je muško, mislim negdje u 4. mjesecu trudnoće i tako svaki slijedeći pregled, tako da nisam ni mislila da neće biti. Rekli 100% muško. 8)
Sad mi je na prošlom pregledu doktor rekao da misli da je muško, ali da nije siguran. Ja se još hvatam na ono da nije bio siguran.![]()
Od početka sam imala osjećaj da će biti dečko. Krajem 13. smo vidjeli pišu, ali je bilo prerano za definitivno reći. Početkom 16. smo pišu još jasnije vidjeli i bili sigurni da je dečko. Inače, skoro pa na svakom pregledu prvo što se vidi - pišo. Mali egzibicionist, nema šta.![]()
ja prvi put nisam imala nikakav osjećaj šta nosi i sa 16tj saznali smo da je cura.
sada mislim da je dečko-samo zato što drugačije osjećam ovu trudnoću.
zanima me koliko vas je prevario taj osjećaj?odnosno,da li ste odbro pretpostavile?zanima me da li ste drugačije osjećale trudnoće s obzirom na spol?
Ja od plusića vičem da je dečko... saznat ćemo krajem prvog jer gdje god se pojavimo prvo što vičemo jest-nemojte nam reći što je!
Okolina nas maltretira, doktorima je teško objašnjavati uzv jer su, valjda, navikli govoriti prema spolu djeteta, a na našoj se bebici jasno vidi što je... kaže ginić-to je prvo što sam vidio...![]()
Bez obzira na sve, mi se nedamo... al da je lako, nije...![]()
Imam osjećaj da su sve mame osjetile da nose dečka, a kad je u pitanju curica onda nema nikakvih pretpostavljenih osjećaja.
Ne znam zašto je to tako... Tako je i meni bilo.
Od samog početka sam znala da je dečko, a MM je govorio da je curica (zato što smo svi htjeli curicu), i na kraju se uspostavilo da je ženski instinkt bio ispravan 8) .
Zapravo je potpuno nebitno što je... jer kad se rodi ono postaje naše dijete, a ne sin ili kćer...
tako jePaio prvotno napisa
![]()
ja sam isto osjecala da ce bit decko, i potvrđeno mi sa 12+6
I ja sam u prvoj trudnoći osjećala da nosim dečka i zaista se rodio dječačić. Negdje u 13-tom tjednu mi je dr. rekao da misli, ali da nije siguran da je curica. A ja sam ostala paf i moram priznati nekako razočarana što me je instinkt prevario, ali sam se privikla na ideju da curica i počela se veseliti kad ono negdje u 17. tj. reče taj isti dr. da je beba 100% dečko.
Sada u drugoj trudnoći imam feeling da curica. Sad sam 10+5 i idem na kontrolu kad ću biti 11+5. Možda ću već tada saznati vara li me instinkt a možda će ipak biti prerano?!
Na kraju krajeva svejedno mi je hoće li biti dečko ili curica, samo da je zdravo, ali eto čisto radi zabave malo naklapanja.
Kad saznam kojeg je spola beba, javim!
Mi smo saznali u 14 tjednu. Tako se okrenuo da sam i ja skužila![]()
Možda curice slabije prepoznajemo jer ih teže razlikujemo od nas samih. Ja u početku nisam imala nikakav osjećaj. Zapravo, trebalo mi je vremena da uopće shvatim da sam sad (napokon) trudna. Sve mi je to bilo nekako nestvarno. Kasnije sam osjetila - ne znam kako bih to opisala - navalu ženstvenosti pa mi se činilo da je barem jedna beba curica, a opet sam na trenutke sumnjala da možda umišljam i da su to samo moji trudnički hormoni. Tek kad mi je dvoje liječnika potvrdilo da su obje bebe djevojčice, shvatila sam da je ipak nečega bilo u tom osjećaju.Paio prvotno napisa
PAM točno kužim što si htjela reći, tako sam i ja negdje oko 14 tjedna trudnoće osjetila navalu testosterona, pojačanu seksualnu želju, a dlake na nogama počele divljati da ne povjeruješ i to sam pripisala jednom malom pišulincu u moj tibi, UZV u 16 tjednu je pokazo da sam imala pravo
To sam i ja svima govorila kad su me pitali da kako sam tako uvjerena da je dečko.
Jednostavno taj osjećaj da nisi toliko nježan i ženstvan već se u startu osjećaš jače i nekako se odnosiš prema svima sa tim 'čvrstm' stavom.
Naravno ne doslovno, ali vjerujem da ću kad budem (ako ikada budem) nosila curicu biti puno nježnija i ženstvenija...
ako je po dlakama na nogama koje inače nemam i rastu spoooooro-a sad sam kao majmun![]()
ovo bi morao biti dečko
![]()
u prvoj trudnoci sam saznala u 7. mesecu...da je curica
sad u drugoj su mi rekli u 11 tjednu, bila sam sticajem okolnosti na nekom 4d ultrazvuku i dr je sam od sebe rekao evo ga jedan decko....
bas sam se iznenadila s obzirom da se curica toliko dugo krila
videcemo, sad sam 16 tjedan uskoro ponovo idem na kontrolu...
i ja sam jedna od onih koja je od samog plusića osjećala kojeg je spola bebek.. znala sam da će biti dečko, što nam je doktor već s napunjenih 12 tjedana potvrdio, a u 17 tjednu i ponovo potvrdio (čak i isprintao sličicu piše)
i ja sam znala da je cura
ali su me svi uvjeravali u suprotno, pa čak i ginekolog :/
rodila se cura 8)
i ja sam ko majmun ili još gore od toga ne znam s čime bi se uopće dala usporediti, za depilaciju više nisam kadra, a bojim se da ću ukoliko se obrijem za koji dan izgledati kao pračovjeksandra23 prvotno napisa
![]()
![]()
sretna35-ja se depiliram i ružno mi je bit dlakava-ali sad kao da nema smisla-čupala,brijala,šta god radila,rastu kao blesave.ako se obrijem ujutro popodne sam već pikava.ako se brijem češće iziritiram si kožu.genitalno područje ista stvar.čupanje-to mi se ne da uvijek-ali prije ako bi počupala noge 3tj mir pa onda polako rastu.sad su 2tj prošla od čupanja a ja već tjedan dana odgađam i ne da mi se.ako nije dečko....ja ne znam ,možda muškobanjasta djevojčica?![]()
Hm, a meni cijelu trudnoću dlake rastu puno sporije nego prije.
PAM blago tebi!![]()
potpisujem, definitivno barem duplo sporije nego inače.Pandora Aura Monroe prvotno napisa
Ali zato nokti i kosa rastu k'o lesavi.
mi sa 16 tj saznali da čekamo dva dečka koji su se odmah pokazala da nebi bilo zabune i to tati raširili nogice.
I meni ovako...thaia28 prvotno napisa
Uz to, raste mi i ona nova kosa, uf, pa na kraju imam bafe i male šiškice dok to ne izraste, grozno.
A spol, dr. nam je u 16 t.t. natuknuo, poslije samo potvrđivao - pišulinac.
ja ne želim znati, mm želi - no ja sam rekla nema šanse - "znat češ kad rodim", a u principu zaista mi je POTPUNO svejedno - a i njemu, već imamo i M i Ž ali i da nemamo - svejedno, nek je zdravo, veselo - i bit će tako.
A prije sam saznavala preko UZV ali ne sjećam se kad, negdje 16-17 tjedan.
Bit ću vesela ako je žensko i bit ću vesela ak je muško. Al ono iznenađenje i brzo gledanje šta je među nogama - to me isto veseli.
Bit će iznenađenje.
DiLala, baš lijepo![]()
I ja razmišljam da za treće ne bi pitala. Iako mi je ustvari bilo svejedno i za prvo i za drugo, ali znatiželja... mislim da bi pukla da ne pitam (i ne virkam stalno na uzv).
Svaka čast vama strpljivima![]()
Svaka čast strpljivosti, ali ja volim znati.Bez obzira što mi nije spol niti najmanje bitan, ali to saznanje mi doda još neku osobnu notu prilikom obraćanja djetetu u trbuhu. Onako, baš mi je lijepo kad znam kojeg je spola i obraćam mu se imenom. 8)
Potpisujem Anemonču!
Hebi ga, ko da smo u rodu!![]()
moram javiti da smo saznali da je dečko i da očito da sam imala dobar predosjećaj. :D :D danas sam 16tj-dosta rano smo saznali,ali dijete je bilo susretljivo,lijepo je legao i raširio nogice![]()
sandra23 :D super neko ce imati stariju seku :D kod nas je obrnuto
Ovako je i u mene,želim iznenadjenje do kraja,iako me doktorica svaki put pita želim li znati šta je.DiLala prvotno napisa
U prvoj trudnoći sam pitala i imala sam osjećaj da je cura,sada ne znam i nemam nikakav osjećaj za spol.
vi koje ne želite znati-jel kad ste ne uzv ne gledate u ekran ili?jer mislim nekad je prilično očito,osobito u dečkića,hoćeš/nećeš-vidiš.
danas idemo kod privatnika na uzv ..radi toga što moja ginekologica nije osoba od povjerenja i objašnjenja....
danas sam trudna 16 4/7... pa se nadamo da čemo saznati što će naš štrumfek dobiti bracu ili seku.....
dali je moguće da se danas sazna pošto idemo na 2d uzv..
meni je ginekologica rekala da ništa ne vidi zbog mog špeka na trbuhu....
pa sada dali je to stvarno moguće??
s 13. tjedana dobili prvu sliku malenog pišonje)))
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nosim dečka a dlake rastu puno sporije nego prije, stomak mi po bapskim pričama izgleda kao da nosim curicu i tako to, ma to nema veze s pameću nego te priče postoje samo da zabave ljude... svi smo mi individualci pa tako i naše malene bebesandra23 prvotno napisa
![]()
eto nas nazad sa pregleda....sve je u najboljem redu...
kaže ginekolog da po njegovoj procjeni sam trudna kak treba bit točnije 17+5/7 a ne kak moja ginegologica piše 2tj manja trudnoća..
beba je več 200g teška..
a što se tiče spola..nije bio napočetku siguran jer je bila pupčana vrpca prema dolje..a kasnije je rekao da misli da je :CURICA.... :D :D :D
Meni je danas točno 29. tjedana, jutros sam bila na ultrazvuku i doc kaže da je cura!)))
Već tjedan dana imam jaki osjećaj da opet nosim djevojčicu, ali nekako mi se činilo da je vrijeme da netko u mojoj obitelji dobije dečka, bar statistički.![]()
Aaaaa pa fino... nije da biram ali i meni je oduvijek bila želja imati curicu ali naš pišo ne otpada a već smo 33 tjedna i samo raste... ma tatin ponosZara1 prvotno napisa
![]()
![]()
a moram reći i mamin, ma sad da mi ikažu da je curetak bilo bi mi kao da su mi ukrali ovog malog zločestog na kojeg sam se već jako navikla i vezala za njega
![]()
Tek sam jučer u 27. tjednu doznala da je opet curica! Tako i prvi put, tek kad su se okrenule...![]()
u prvoj T sam znala da je dečko,nismo htjeli znati spol al malac sve pokazao u 20-om tj
sad nisam imala nikakav feeling,vidjeli visuljaku 22-om tjednu
U prvoj T sam u 16 tj ugledala pisu i nije bilo sumnje iako sam jako htjela curicu,cak sam i plakala prva 3 dana kad sam saznala(valjda zato sto sam cijeli zivot ocekivala curicu i nikad nisam ni pomislila da bi mogao biti decko). Naravno sada ga nebi dala za nista![]()
A za drugo cemo vidjeti tek za 2mj. sa 12tj se nije nista vidjelo.
Ja se naravno opet nadam curici![]()
u prvoj T sa 20 tjedana rekao da je cura, a sad sa 15 tjedana rekao da je po svemu za sad opet cura, ali da nije siguran.
Ne znam, sa L. sam i ja imala osjećaj da je cura, a sad sam si nekako mislila da je dečko, ali eto vidjet ćemo, iako ja bi radije da je cura, da L ima bar jednu curu za igranje, inače sve sami dečki oko nas.
U prvoj trudnoci sa 20tjedana rekao doc da je cura. Rodila se cura![]()
Sad mi u 16.tjednu rekla dokica da je decko. Potvrdila i na drugom uZv-u jer se mali razmahao![]()
Danas mi je točno 16 tjedana i na UZV se vidi mali pišulinac, kaže dr. 100% :D treba sada ime smišljati a za curu sam ga imala rezerviranog hehe