Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: imunobran

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala svima na odgovorima, no jačati imunitet samo na voću i povrću ne dolazi u obzir kod ovako težih oboljenja. Zapravo osim Optimiste kojem zahvaljujem na javljanju zanima me je li još netko, odnosno poznaje li nekog tko je koristio ovaj proizvod i kakva su iskustva? Ja se trenutno dvoumim između Beta 1,3 glukana od Transfer Pointa i Imunobrana. Puno njih govori kako treba obavezno kod kemoterapije korisiti beta glukan- da je on najbolji no s druge strane onkolozi ni kirurzi konkretno ništa ne govore.
    Optimist kaže:
    Pila je imunobran 4 mj. (8 kutija: prva 2 mj. 1 vrećica/3x dnevno, druga 2 mj. 1 vrećica/1x dnevno; to su preporučene doze za oboljele od ca)
    Što u uputama piše koje su doze za oboljele od ca ili ti je to rekao farmaceut ili pak netko drugi?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    Što u uputama piše koje su doze za oboljele od ca ili ti je to rekao farmaceut ili pak netko drugi?
    Tako su me savjetovali u dućanu koji ga prodaje (mislim da ne smijem reklamirati sam dućan, poslat ću ti naziv u pp), mada mislim da tako piše i na letku (koji se također može dobiti u trgovini). Puno oboljelih od ca pije i Beta 1,3 glukan i Imunobran. Naša poznanica je onkologinja i preporučuje i jedno i drugo (preporučila je i propolis). Ja sam sklonija Imunobranu, ali odluku moraš donijeti sama. Dosta liječnika zazire od prirodnih lijekova i alternative, ali ima dosta i pristalica. Mislim da su na oprezu, jer je to nešto što se ne nalazi na listi lijekova klasične medicine. Osobno mislim da je potrebno uzimati pripravke za podizanje imuniteta, nije baš sve teorija zavjere. Ako nam imunitet može jačati hrana, onda može i proizvod proizveden na prirodnoj bazi (tj. iz hrane). Naravno, na tržištu ima svega i svačega, tu treba biti oprezan.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Tako su me savjetovali u dućanu koji ga prodaje (mislim da ne smijem reklamirati sam dućan, poslat ću ti naziv u pp), mada mislim da tako piše i na letku (koji se također može dobiti u trgovini). Puno oboljelih od ca pije i Beta 1,3 glukan i Imunobran. Naša poznanica je onkologinja i preporučuje i jedno i drugo (preporučila je i propolis). Ja sam sklonija Imunobranu, ali odluku moraš donijeti sama. Dosta liječnika zazire od prirodnih lijekova i alternative, ali ima dosta i pristalica. Mislim da su na oprezu, jer je to nešto što se ne nalazi na listi lijekova klasične medicine. Osobno mislim da je potrebno uzimati pripravke za podizanje imuniteta, nije baš sve teorija zavjere. Ako nam imunitet može jačati hrana, onda može i proizvod proizveden na prirodnoj bazi (tj. iz hrane). Naravno, na tržištu ima svega i svačega, tu treba biti oprezan.
    Pozdrav,
    Ako mi možete molim Vas poslati kontakt e-mail. Imam pitanje u vezi terapije Beta Glucanom i Imunobranom.
    Hvala!
    pozz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •