Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Broncho-munal

KolkeFo

Početno Broncho-munal

Naši blizanci su jako boležljivi - Vid ima radnu dijagnozu asma, a Pavel je u tri mjeseca imao 4 upale uha i sada je opet na antibioticima (5 put u 3 mjeseca). Susjeda nam je rekla da je njihovo dijete imalo probleme sa trećom mandulom, upalama uha, bronhima i da im je njihov pedijatar preporučio lijek Broncho-munal od Leka, po kojeg su oni išli u Sloveniju. Daje se navodno prvih 10 dana u mjesecu, pa stanka 20 dana, pa ponovo 10 dana i tako kroz tri mjeseca. Susjeda kaže da joj od tada mala ima manje problema. Ima li netko iskustva sa tim lijekom i u kojim situacijama? :?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Iste probleme sam imala s Iv i uzimali smo Broncho-vaxom koji je vjerojatno slicna stvar (lysat bacteria) ali na stranicama od LEKA ne pise kojih. Ta stvar djeluje kod nekih streptkoka i stafilokoka, treba procitati sto pise na uputama.
    Moje iskustvo je jako dobro - imam to stalno kod kuce za svaki slucaj.
    Cinjenica je da jos uvijek moze pobrati druge bakterije i kad pije broncho... Medjutim samo to nije rjesilo probleme 3. krajnika i kronicnih upala sinusa i uha. To je samo zamijenilo antibiotik u odredjenoj mjeri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •