Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Koliku alimentaciju tražiti iliti koliko košta dijete :)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    adria avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tila vidim sad da si promjenila neka svoja misljenja i mislim da je ovo s dugoročnom štednjom sasvim zgodan prijedlog ...
    a anilokin zelim uspješna pregovaranja i sretno dijete bez obzira na skori razvod braka

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tate jednako kao i mame žele sudjelovati u odgoju djeteta, jednako dijete njima dolazi na boravak i noćenje, jednako jede kod njih (treba hrana), prespava (treba čista posteljina), treba se otuširati (treba kozmetika i voda), pogledati crtić (struja), kad su vani u parku pojedu neki fast food, popiju sokić i sl., isključivo tate nepisanim pravilom dolaze po djecu i vraćaju ih nazad (gorivo), dakle sve su to vrlo egzaktni fiksni troškovi, koje njihova alimentacija NE POKRIVA, niti im se ičime priznaje da time redovito doprinose djetetu.
    Ovakva je situacija kod mene i muža, mališan je vremenski isto kod mene kao i kod tate.
    Sud je odredio alimentaciju od 1000kn, ali ja mu kažem da mi da samo 500kn da imam za vrtić (pošto sada nije radio vrtić mjesec dana nisam ga ni to pitala) jer nekako gledam da nije fer da ga tražim i toliko novaca kada je mali također stalno kod njega. Razlog tome je što ni ja ni moj bivši ne želimo da itko čuva Davida osim nas dvoje, tako da svaki put kada ja idem raditi mali ide kod njega (rad u smjenama) i smatram da je sa moje strane korektno da ga ne tražim puni iznos alimentacije.
    Posljednje uređivanje od Ana :-) : 26.08.2011. at 20:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •