Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Vodenkasto proziran iscjedak

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Vodenkasto proziran iscjedak

Molim pomoc!!
    Proslo je 3 mj od poroda i meni se pojavio vodenkasto proziran iscjedak i osjecam bolove u donjem dijelu trbuha kao pms. Prosli tjedan sam imala bjelanjkasti iscjedak sa primjesama smeckastoga, pa sam mislila da stize M jer je tako bilo prije T. Nema mirisa, i ne svrbi. Jel netko imao slican slucaj?

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da nije ovulacija? Jel ti beba pocela vise spavati nocu?

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Beba spava odlicno po noci, budi se jednom ili 2 puta. Cak sam i ja pomislila da nije O...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dakle ako netko bude imao slicnu situaciju da zna sto je...iscjedak je trajao skoro 3 tjedna i evo danas 3 mjeseca i 26 dana nakon poroda stize M polako...u pitanju je ipak bila O...sad mi je jasno zasto je bebi bio nervozan zadnja 2 dana, a eto vec dvije noci za redom prespavali smo noc ...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Imam slicnu situaciju-iscjedak vec nekoliko dana-proziran-bijel a na gacicama ostaje zut!! Boli me danas jajnik,ne prejako ali onako pika!Je li ovulacija ili sam trudna! proslo je 2mj od poroda i malecka mi spava lijepo nocu,budi se 1 ili 2 puta...ostajem u neizvjesnosti!!!!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pikanje jajnika mi zvuči kao ovulacija.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I hope! Napravit cu test iduci tjedan jer postoji mogucnost i za T. Danas se nastavilo s pikanjem i to dok se krecem i stojim vise,takodjer i iscjedak..ah..vec sam lagano pukla citajuc sve moguce simptome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •