Evo malo AA-ovih novih fotki. Zainteresirane snajke molim da se jave na pp![]()
Evo malo AA-ovih novih fotki. Zainteresirane snajke molim da se jave na pp![]()
Slatkiš!![]()
A ja mislila samo moje dijete pravi neodoljive "njuskica" face....
Super je covjek Arpad. Izduzio se. I lici na tebe.(iako se nisi udostojila da se pokazes kako treba)![]()
ja sam se raspametila kako je sladak i koje face zna slozit!ma, koja mama, on je meni pljunuti tata!
Ne kontam -nisam se ja uopće pokazala. S razlogom.ninet prvotno napisa
Inače, AA je jedna čudna kombinacija mene, MM-a i MM-ovog brata. Ne, nije ono što mislite![]()
Ne kontam -nisam se ja uopće pokazala. S razlogom.ninet prvotno napisa
Inače, AA je jedna čudna kombinacija mene, MM-a i MM-ovog brata. Ne, nije ono što mislite![]()
kako je to dijete slatko, veselo i nasmijano![]()
ma prekrasan je
dobro, a čije su onda ono cice?mommy_plesačica prvotno napisa
![]()
Ha ha htjedoh i ja pitat....
Pokazala si se daaaaaaaaavno kad se tek rodio. Samo faca, istina. Tad sam te prestala zamisljat ko Jelenu Rozgu...![]()
Ninet, Mommy ti je jedna prekrasna mlada zena, jako lijepog tijela i jos ljepseg i zanimljivijeg lica. nikada necu zaboraviti kada sam joj prije 3-4 godine htjela dati kompliment i reci joj kako super izgleda, ja sam joj rekla "ti si meni stvarno super u tim uskim haljinicama, kao glista!"nezgrapna sam ja u davanju komplimenata....
Već zamišljam scenu upoznavanja s nekom forumašicom i rečenicu: "Aha, ti si MP, nisam te prepoznala obučenu!"
A momze me očito nije jako, jako dugo vidjela![]()
Krasno ti je dijete!![]()
Nego, di je stan?
Baš je faca![]()
On je naprosto predivan!
(i ne vidim sličnosti s ocem - isti mater)
dolazim ja u HR, za nekih mjesec dana pa cu te onda, nadam se vidjeti! i, potvrditi ono sto sam vec ranije rekla.mommy_plesačica prvotno napisa
![]()
AA je jedan slatki pero-ždero!! A mama ima cicke na gotovs, na kojima bi joj mnogi zavidjeli (šta ću morala sam primjetit)![]()
Vid' nje, ko da kcerku udaje.... :Dmomze prvotno napisa
(Ali ja svejedno ne sumnjam nimalo u MP's zgodnost)
Krasan decko, vidim da ga zanima elektrika kao i mog K![]()
Presladak je.![]()
A gdje mu je brat Alem![]()
Wow kako je porasto...denjak (medenjak) ko sto bi rekla moja Mejrusha..
Preslatki je !!!!!!
Tako je već veliki, a kao da je jučer bila trka u Rijeku (i popravak gume)![]()
Pozdrav tati.
Veseljak veliki!