evo mogu i ja na tu listu...za koji dan kad se vratim s puta, kad budem pri internetu redovito.
jučer sam se probudila u pol 3, a prekjučer u pol 5 (trudničke "obaveze)ali nisam mogla ustat, nikako.....a bilo je tak "idealno" za peglanje (imam par vagona) - valjda neću morat čekat snijeg........
da, mogu i ja potvrdit - ak ti nije baš "sila da se digneš" - ne dižeš se....iako-može se....moja mama isto treba baš to vrijeme ujutro, za sebe i evo već par godina redovito i vježba i moli.....i baš je nekako "posložena u glavi", a radi od pol8 i još putuje na posao
ja sam nakon dugog razdoblja "drilovitog tempa" na par godina izgubila tu "sposobnost" da nešto tako čvrto odlučim i onda se toga držim, valjda mi je trebala ta promjena...ali sad, sad je dosta plandovanja i leđero tempa.....baš imam osjećaj "joj kako bi puno napravila da ustane ranije",...
imam i klinca, on se digne 15 min čim osjeti da me nema u krevetu........ali ja nemrem ustat pa letit da napravim u tih 15 min nekaj za sebe
jutarnja kava i kla-fe-že bi mi baš bio pokretač....za start,
ifigenija - šta si ti danas poduzela? i kak si zamislila da se budimo međusobno?