Pokazuje rezultate 1 do 50 od 280

Tema: Grupa za podršku - za žene koje se žele početi rano dizati - a ne ide im baš...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Uf, svašta sam pročitala i sve znam - i rano ić spavat (idem) i da je lijepo spavat do sedam...
    al frigaj ga.
    Moram jer hoću. Hoću jer moram. Štojaznam.
    Al Peterlin moja - ja ti spavam kadgod da legnem drugi dan do osam, ako me nitko ne dira, baš volim spavati, i ne pomaže ništa nego gola sila i grupa za podršku. , i bolje muža koristit za zabavu nego TV.
    Klince ću čim se vrate s mora zafitiljit u krevet od osam, pa nek još malo čavrljaju ili briju, a ja ću u krevet do deset i gotovo.

Daklem,

tko je za - o vremenu ćemo se još dogovorit.

Pužić, odakle ti ekipa na Skypu - to su ti RL prijatelji ili neka support grupa? Kak se to nađe?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Pužić, odakle ti ekipa na Skypu - to su ti RL prijatelji ili neka support grupa? Kak se to nađe?
    grupa na skypeu je ekipa s foruma, mame s kojima imam zajedničke teme.nekako smo se tako posložile da smo od 7 uz kavicu na kompu, napišemo par rečenica i svatko svojim putem..sad su godišnji pa je tako, kad radimo onda kako tko netko se javi u 7, netko u pol 8 ,8 kad dođe na posao i pije kavu(ako se ima mogućnost s posla javiti).Nije to nikakva grupa podrške ranom dizanju, nego obično virtualno druženje, al je zgodno što na pijem kavu "sama" nego s virt. prijateljicama. Naravno nisu one tu samo za kavu i jutro, podržavamo se kad kome treba bilo kakav savjet, podrška, komentar...uvijek je netko od ekipe no line

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •