Grupa za podršku - za žene koje se žele početi rano dizati - a ne ide im baš...

Tema: Grupa za podršku - za žene koje se žele početi rano dizati - a ne ide im baš...

1. jelena.O avatar

jelena.O said:

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ifi nije mi jasno koja je svrha tog tvog radnog budjenja. koiliko ja znam ne ides na posao, tako da budila se ti u 8 ili 6 koja je razlika? kucanske poslove ces obaviti sigurno, klinci ce se dici sigurno i traziti svoje.
    zakaj se ne bi digla i sliožila ručak i ine stvari, po kući. ni ja trenutno ne delam, na porodiljnom sam al svako jutro najkasnije u 6 se dignem spečem za klinca ( alergičara) krušćiće,napravim juhu, obavezno rižu, i napol još nekaj kaj bu za ručak, kad se probude jedu, pa se malo igramo pa mali na cicu i spavanac 8 ak hoda) i onda malo šetnja ,i prvac doma završit ak još treba kaj i da je ručak na stolu u 12.ja imam problem kaj imam 2 alergičara, i ne mogu baš ništ skoro kupit u dučanu gotovo,nek sve moram delat.Kad sm radila isto sam se dizalau iste ure i napravila ručak prije posla, tak da kad smo došli doma ručak je za 5 minuta na stolu,a ne nekima u 6 sati, a vrijeme do večeri smo obavezno vani.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 23.08.2011. at 09:00

2. Anemona avatar

Anemona said:

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    zakaj se ne bi digla i sliožila ručak i ine stvari, po kući.
    Zato jer se iz prvog posta vidi da bi joj to bila tlaka i problem, pa zašto forsirati, ako ti nešto nije ugodno, prirodno, ili ako nisi iz nekog razloga na to primoran (posao, ili kako ti pišeš priprema posebne hrane,...)?
    Ovo što ifi navodi da se spremi u miru, bez djece, za to je dovoljno max pola sata, tu joj čak upadne i kava i malo surfanja na miru. Čemu forsirati dizanje u 5?
    Posljednje uređivanje od Anemona : 23.08.2011. at 09:34